KetoCal

Komplett ernæring med høyt fett- og lavt karbohydratinnhold. Brukes i en ketogen kost ved behandling av medikamentell resistent epilepsi og andre tilstander der en ketogen kost er indisert.

ketocal

KetoCal 3:1

Produktark

KetoCal 3:1 er ernæringsmessig komplett ernæring i pulverform med høyt fett- og lavt karbohydratinnhold. Til kostbehandling av medikamentell resistent epilepsi og andre tilstander hvor en ketogen kost er indikert. Kan brukes som eneste næringskilde for barn i 0-6 år og som tilskudd til øvrig mat fra 6 år.

Les mer
ketocal

KetoCal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre

Produktark

KetoCal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre er en ernæringsmessig komplett drikkeferdig ernæring som også kan gis som sondemat.

Les mer
ketocal

KetoCal 4:1

Produktark

KetoCal 4:1 er ernæringsmessig komplett ernæring i pulverform med høyt fett- og lavt karbohydratinnhold. Til kostbehandling av medikamentell resistent epilepsi og andre tilstander hvor en ketogen kost er indikert. Kan brukes som eneste næringskilde for barn 1-10 år og som tilskudd til øvrig mat fra 10 år.

Les mer
ketocal

KetoCal 4:1 LQ

Produktark

KetoCal 4:1 LQ er en komplett drikkeferdig ernæring som også kan gis som sondemat. Til kostbehandling av medikamentell resistent epilepsi og andre tilstander hvor en ketogen kost er indikert. Kan brukes som eneste næringskilde for barn 1-10 år og som komplement til øvrig mat fra 10 år.

Les mer
Print Side