Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Nutricia Academia

Nutricia tilbyr fagmøter om ernæring under ulike sykdommer og tilstander til sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek, bandagister og grossister.

Academia Konsepter

NutriAction

Vi tilbyr et foredrag- og berikningskurs om forebygging- og behandling av underernæring på sykehus, sykehjem, hjemmetjeneste og til høyskolestudenter.

Les mer

Travelling Professor

"Travelling Professor" gir helsepersonell muligheten til å få besøk av de fremste eksperter innen ernæring på sitt sykehus.

Les mer

Journal Club

"Journal Club" er et konsept der vårt medisinske fagteam presenterer og gjennomgår relevante studier for deg, som helsepersonell.

Les mer

SONDENEDLEGGELSESKURS

Sondenedleggelseskurs

Nutricia tilbyr et praktisk kurs i hvordan en ernæringssonde skal legges ned på en pasient. Det brukes en «pasientdukke», både til å demonstrere nedleggelsen på, og som dere kan øve på selv under treningen. På denne måten kan dere øve på å legge ned ernæringssonden på en trygg og enkel måte etter tur.

Hvem passer kurset for: Alt helsepersonell som er involvert i ernæring til pasienten (Sykepleiere, kliniske ernæringsfysiologer og leger)

 

Praktisk gjennomføring:

Sted: Vi besøker dere i deres undervisningsrom. Noen velger å leie et større konferanselokale der det kjøres flere kurs etter hverandre der helsepersonell rullerer.

Smittevernshensyn: Vi opprettholder smittevernsregler med «spriting av utstyr og hender. Holder 1(2)m avstand. Kun en person  praktiserer på dukken av gangen. De andre kan se på, men fra 2m avstand. Dukken og utstyr oppbevares i en plastbelagt bag som håndteres av personell fra Nutricia. Dersom det er ønskelig med et nettbasert kurs er dette mulig, men det er da ikke mulig å praktisere på dukken.

Antall: Kurset passer for 10-20 personer, avhengig av plassen tilrådelig.

Varighet: 1,5-2 timer avhengig av hvor mange som deltar. Nettbasert kurs vil vare 1 – 1/2 time

For mer detaljer eller booking av kurs, ta kontakt med oss

 

Vi kan også tilby kurs i viktigheten av å ernære tarmen fremfor å gi total parenteral ernæring, ernæring til kritisk syke eller under kirurgi kirurgi og andre temaer dere vil ha belyst

Se video hvor det demonstreres et eksempel på hvordan sonden legges ned

DanoneNutriciaCampus

Danone Nutricia Campus

Nutririon is our mission

Danone Nutricia Campus er en unik og personlig virtuell læringsopplevelse. Du har kontroll over informasjonen du trenger, sentrert rundt dine interesseområder og kompetanse.

danonenutriciacampus.org kan du se vitenskapelige forelesninger innen områder som:

  • Onkologi
  • Aldersrelatert skrøpelighet
  • Klinisk ernæring for barn
  • Epilepsi og ketogen diett
  • Kritisk syke
Gå til danonenutriciacampus

Som medisinsk fagansvarlig i Nutricia ønsker jeg å være en ressurs for dere helsepersonell slik at vi sammen kan bidra til at flere pasienter får ernæring som integrert del av sin behandling.

Se og lær

Videoer & Webinarer

Se intervjuer og vitenskapelige forelesninger med de fremste eksperter innen ernæring.

Se alle våre videoer

Nutricia Learning produktvideoer

Se våre produktfilmer på under 3 minutter

Se produktfilmer

Vårt Academia Team

Har du spørsmål om Academia eller fremtidige arrangementer? Kontakt vårt Academia-team og de hjelper deg videre.

Juditte Diab

Specialized Nutritional Advisor, B.Sc. Nutrition

juditte.diab@danone.com48 03 63 54

Anne Cathrine Torbergsen

Medical Affairs Manager

anne.torbergsen@danone.com95 26 21 96