Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Refusjon

Se hvordan du som lege kan søke refusjon for næringsmidler gjennom den nye tjenesteportalen til HELFO. En ny søknadsmetode for stønad til næringsmidler og melkeerstatning til barn.

Næringsmidler til barn

I denne filmen viser vi deg steg-for-steg hvordan du som lege søker refusjon for næringsmidler til barn.

Melkeerstatning til barn med kumelkallergi

I denne filmen viser vi deg steg-for-steg hvordan du som lege søker refusjon for melkeerstatning til barn med kumelkallergi

BARN MED ADHD OG RISIKO FOR UNDERERNÆRING

Det er vist at opptil 65 % av barn som behandles med ADHD-medikamenter, opplever dårlig matlyst. Lær mer om konsekvensene ved nedsatt appetitt.

Les mer om ADHD og ernæring

Kumelkallergi 

Kumelkallergi er den vanligste matallergien blant små barn, og rammer 2-3 % av alle barn

Les mer om barn og kumelkallergi

Våre produkter

Nutricia tilbyr en bred portefølje av næringsmidler til spesielle medisinske formål som gir leger, kliniske ernæringsfysiologer og annet helsepersonell anledning til å gi en målrettet kostbehandling til pasienter med ulike diagnoser og som styrker pasientens mulighet til bedring.

Har du spørsmål?

Carine Olaussen

Distriktssjef Pediatri; Oslo, Viken, Vestfold, Telemark, Agder, Rogaland, Vestland

carine.olaussen@danone.com99 15 44 59

Turid Iversen

Specialized Nutritional Advisor, B.Sc. Nutrition

turid.iversen@danone.com95 72 80 13

Nutricias produkter er næringsmidler til spesielle medisinske formål som brukes i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog. 

Print Side