KetoCal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre

KetoCal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre

KetoCal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre er en ernæringsmessig komplett drikkeferdig ernæring som også kan gis som sondemat.

Produktark

Vi har for tiden dessverre leveringsproblemer på KetoCal 2,5:1 LQ, KetoCal LQ 4:1 LQ nøytral og vanilje. Produktene er for øyeblikket utsolgt og situasjonen vil være utfordrende de neste 4 ukene. Vi anslår at leveringsproblemene gradvis vil løses fra midten av juli 2022.
Årsaken er en avbrytelse i produksjonen av tetra-pakningene. Årsaken er løst, men avbrytelsen medførte at det må gjennomføres ekstra kvalitetskontroller.
Alternative produkter kan være KetoCal 4:1 pulver. Vi har ikke leveringsproblemer på KetoCal 3:1 eller 4:1 pulver. Også produktene MCT oil, Calogen og Liquigen er tilgjengelig.

Vi beklager det intrufne og ulempene dette medfører.

 

KetoCal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre er ernæring til bruk ved kostbehandling av medikamentresistent epilepsi og andre tilstander der en ketogen kost er indisert. Den har et 2,5:1 forhold mellom fett og karbohydrat pluss protein. Inneholder fett, melkeprotein, aminosyrer, karbohydrat, vitaminer, mineraler og sporstoffer samt Nutricias multifiberblanding mf6. Tilsatt langkjedete flerumettede fettsyrer (LCPs), mellomkjedete triglycerider (MCT) samt DHA.

KetoCal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre er egnet til barn fra 8 år, ungdom samt voksne.

KetoCal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre inneholder per 200 ml tetra:
• 306 kcal
• 28,6 g fett fra ulike oljer samt DHA (83,9 E%)
• 2,2 g karbohydrat (2,9 E%)
• 2,2 g kostfiber MF6 (1,4 E%)
• 9 g protein fra melk og ekstra aminosyrer
(11,8 E%)

Glutenfri. Fri for transfett.

Smaksvarianter

Vanilje.

Indikasjon

KetoCal 2,5:1 LQ er en ernæringsmessig komplett drikkeklar ernæring til kostbehandling av medikamentresistent epilepsi og andre tilstander hvor en ketogen diett er indisert. Egnet som eneste næringskilde eller som næringstilskudd fra 8 års alder.

Dosering

Doseringen er individuell og bestemmes av lege eller klinisk ernæringsfysiolog.

Forsiktighetsregler

Det er viktig å være helt sikker på at dette ernæringsproduktet med høyt fettinnhold tolereres når det introduseres en ketogen diett for første gang. Derfor bør det i begynnelsen gis i en lavere konsenstrasjon eller mindre volum. Det er viktig å sørge for tilstrekkelig væsketilførsel i tillegg. Kun til enteral bruk. Må ikke gis parenteralt.

Bruk

Til bruk som næringsdrikk eller sondeernæring: Rist produktet godt i minst 5 sekunder før bruk. Smakes best avkjølt. Bør drikkes umiddelbart. Kan blandes med andre matvarer for å endre ratio etter ønske. Ved sondeernæring anbefales det at sonden skylles med lunkent vann (ca. 370C) mellom hver mating.

Holdbarhet og oppbevaring

Best-før-dato finner du på hver pakning og på ytteremballasjen. Uåpnede pakninger oppbevares tørt og svalt og ikke over normal romtemperatur (4-250C). Åpnet pakning lukkes godt, oppbevares i kjøleskap etter åpning og brukes innen 24 timer. Må ikke kokes eller oppvarmes i mikrobølgeovn. Kan ikke fryses.

Relatert materiell

Produktbrosjyre

Sortimentsguide for spesialprodukter

Last ned

Bestillingsinformasjon

KetoCal 2,5:1 LQ MCT Multi Fibre
Varenummer: 907688 Bestillingsnr.: 137241
Pakningsstørrelse: 32 x 200 ml

 

Relaterte produkter

KetoCal 4:1 LQ

KetoCal 4:1 LQ

KetoCal 4:1 LQ er en komplett drikkeferdig ernæring som også kan gis som sondemat. Til kostbehandling av medikamentell resistent epilepsi og andre tilstander hvor en ketogen kost er indikert. Kan brukes som eneste næringskilde for barn 1-10 år og som komplement til øvrig mat fra 10 år.

Les mer
KetoCal 4:1

KetoCal 4:1

KetoCal 4:1 er ernæringsmessig komplett ernæring i pulverform med høyt fett- og lavt karbohydratinnhold. Til kostbehandling av medikamentell resistent epilepsi og andre tilstander hvor en ketogen kost er indikert. Kan brukes som eneste næringskilde for barn 1-10 år og som tilskudd til øvrig mat fra 10 år.

Les mer
KetoCal 3:1

KetoCal 3:1

KetoCal 3:1 er ernæringsmessig komplett ernæring i pulverform med høyt fett- og lavt karbohydratinnhold. Til kostbehandling av medikamentell resistent epilepsi og andre tilstander hvor en ketogen kost er indikert. Kan brukes som eneste næringskilde for barn i 0-6 år og som tilskudd til øvrig mat fra 6 år.

Les mer
Print Side