Produkter fra Nutricia er næringsmidler til spesielle medisinske formål og er beregnet til ernæringsbehandling av sykdommer og medisinske tilstander og skal brukes under medisinsk tilsyn.

KetoCal produktene er utviklet for å imøtekomme behovene og løse de potensielle utfordringene i en streng diett som KD. Nedenfor er bare noen av måtene KetoCal kan være en hjelp på.

Nutricia Metabolics Norway Epilepsy

HJELP I GJENNOMFØRINGEN AV DIETTEN

ERNÆRINGSMESSIG TRYGGHET

Med KetoCal kan du kjenne deg trygg på at ernæringsbehovene til deg eller ditt barn blir møtt mens du gjennomfører dietten. KetoCal er komplett ernæring eller som et supplement til annen mat for å opprettholde ketose.

HJELP MED Å GJENNOMFØRE DIETTEN – HVER DAG

KetoCal kan gi deg en enklere administrasjon av den ketogene dietten for deg eller ditt barn. Spesielt i oppstartsperioden kan det være utfordrende med mye ny informasjon, samt nye måter å planlegge dietten på.  Men også når ketogen diett er blitt rutine for
deg kan KetoCal være til hjelp hver dag. KetoCal-familien av produkter er laget for å gjøre gjennomføringen av den ketogene dietten for terapiresistente pasienter mer håndterlig:
• Flytende KetoCal drikkes som den er, enkelt for de som er på farten. Kan også benyttes i sonde.
• Pulver som enkelt blandes til drikke eller brukes i mat og baking.
• Alderstilpasset utvalg. Det finnes flere utgaver at KetoCal der alder og diettvariant vil være avgjørende for valget, og om dette kan hjelpe deg eller ditt barn.

Nutricia Metabolics Norway Epilepsy

OPTIMALISERT FETTSYRESAMMENSETNING OG FIBERINNHOLD

KetoCal inneholder en optimalisert fettsyresammensetning for å opprettholde ketosen, men også for å muliggjøre et redusert inntak av mindre sunne fettsyrer, mettet fett, for langsiktige helsemessige fordeler. KetoCal inneholder også fiber som hjelper til med å dekke det daglige fiberbehovet og gi god tarmfunksjon og velvære.

GOD SMAK OG VARIASJON

KetoCal tilbys i to ulike smaker som kan drikkes som den er eller brukes i matlaging og baking. I tillegg til god smak gir KetoCal deg viktige næringsstoffer. Produktet finnes med enten vanilje eller nøytral smak.

Andre produkter

Nutricia tilbyr i tillegg produktene Liquigen, MCT oil og Calogen.

Liquigen er en fettemulsjon som enkelt kan benyttes i både mat og drikke, og består av 50% vann og 50% MCT-fett (mellomkjedete fettsyrer). Den kan blandes i morsmelk, grøt eller annen mat.
MCT oil består av 100% MCT-fett og kan brukes som matolje i matlaging og baking. Kan også blandes i sondenæring eller drikkes som den er. Calogen er en energirik fettemulsjon til energiberikning av kost. Kan blandes i mat og drikke.

Nutricia Metabolics Norway

Les mer

Epilepsi & ketogen diett

Epilepsi er den vanligste nevrologiske lidelsen og kjennetegnes av forstyrrelser i hjernens elektriske signaler.

Les mer

ULIKE VARIANTER AV KETOGEN DIETT

Ulike varianter av det ketogene kostholdet er utviklet for å kunne tilpasse seg pasientens behov. Din eller ditt barns nevrolog og kostholdsspesialist velger den varianten som passer i samråd med deg.

Les mer
Print Side