MCT Oil

MCT Oil

Ren MCT-olje til kostbehandlingen av barn og voksne som behøver ekstra MCT-fett ved intraktabel epilepsi.

Produktark

MCT Oil består av 100 % MCT-fett (mellomkjedete fettsyrer). Brukes i kostbehandling til barn og voksne som behøver ekstra MCT-fett ved medikamentresistent epilepsi hvor en ketogen kost er indisert eller ved fettmalabsorpsjon, f.eks. ved cystisk fibrose. Ikke ernæringsmessig komplett.

Brukes som vanlig matolje i matlagning og baking. Kan også blandes i sondenæring eller drikkes som den er.

 

Bruk og tilberedning

Brukes i kostbehandling til barn og voksne som behøver ekstra MCT-fett ved intraktabel epilepsi hvor en ketogen kost er indisert eller ved fettmalabsorpsjon, f.eks. ved cystisk fibrose. Brukes som vanlig matolje i matlagning og baking. Kan også blandes i sondenæring eller drikkes som den er. Skal ikke brukes som eneste næringskilde.

Dosering

Doseringen er individuell og bestemmes av lege eller klinisk ernæringsfysiolog. En introduksjon av MCT-olje bør skje suksessivt under ett antall dager, avhengig av pasientens alder og sensitivitet.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares tørt og svalt, beskyttet mot direkte sollys. Sett korken godt på etter bruk og bruk innen en måned etter åpning. Anbefalt oppbevaring er mellom 4-25 grader. Best før-dato finner du på flasken.

Bestillingsinformasjon

MCT Olje
Varenummer: 880091  

Bestillingsnummer.: 80699

Pakningsstørrelse: 500 ml

Kontakt kundeservice for videre informasjon og bestilling

Relaterte produkter

Øvrige Energimoduler

Calogen

Calogen

Calogen er en energirik fettemulsjon til energiberikning av kost og brukes i kostbehandling av sykdomstilstander som krever høyt energiinntak. Næringstilskudd.

Les mer
Liquigen

Liquigen

Flytende fettemulsjon av MCT fett. Kan brukes som tilskudd ved fettmalabsorpsjon eller ved tilstander der MCT fett anbefales. Liquigen er et tilskuddsprodukt av mellomkjedet fett (MCT fett) i emulsjon. MCT kan være en gunstig energikilde ved tilstander som gir fettmalabsorpsjon eller når man ønsker å redusere på inntak av vanlig langkjedet fett (LCT fett).

Les mer
Print Side