Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Næringsdrikker for pasienter med kreft

Næringsdrikker er registrerte næringsmidler til spesielle medisinske formål, og kan hjelpe pasienter før, under og etter behandlingsforløpet, dersom de ikke klarer å dekke sitt ernæringsmessige behov med mat alene.

Næringsdrikker for hele behandlingsløpet

 

Liten flaske for en stor forskjell

Ved kreft kan både selve sykdommen og behandlingen sette kroppen under et enormt press. Dette gjør at kroppen har et høyere ernæringsmessig behov enn normalt. Dette gjelder spesielt behovet for energi og protein.

 

Næringsdrikker for pasienter med kreft

Nutricia forstår at smakspreferanser er svært individuelle. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg av smaker på våre næringsdrikker.

I samarbeid med pasienter med kreft, har vi utviklet tre unike smaker. Disse er spesialtilpasset for pasienter som opplever smaksendringer som følge av behandlingen. Les mer 

Nutridrink onco sensations

Vil du vite mer om hva vi kan tilby?

Nutricia har regionale distriktssjefer som dekker hele landet. De kan tilby informasjon, opplæring og service til helsepersonell.
For mer informasjon, kontakt gjerne en av våre distriktssjefer.

Ingunn Hillestad Minelle

Distriktssjef Voksen; Oslo, Vestfold og Telemark, Agder

ingunn.minelle@danone.com91 35 59 69

Heidi Anita Lunde

Distriktssjef Voksen; Buskerud, Vestfold og Telemark, Agder, Troms og Finnmark

heidi.lunde@danone.com92 01 07 73

Anne Haugskott Rivelsrud

Distriktssjef Voksen; Viken, Innlandet, Vestland, Rogaland, Nordland

anne.rivelsrud@danone.com41 44 65 06

Øystein Gylvik

Brand & Channel Manager - Adult

oystein.gylvik@danone.com95 79 88 57

Les mer om våre produkter

Nutridrink Compact Protein

Proteinrik næringsdrikk til pasienter med høyt proteinbehov, som skal brukes som tilskudd til normal kost. Kostfiberfri. Inneholder laktose. Glutenfri.

Les mer

Nordic Expert Opinion

Inkluder ernæring som en del av kreftbehandlingen ved å følge disse praktiske rådene utarbeidet av et nordisk ekspertpanel basert på internasjonale retningslinjer (1).

Les mer