Nutridrink Compact Protein

Nutridrink Compact Protein

Nutridrink Compact Protein er en energi - og proteinrik tilskuddsdrikk med særdeles høy energi- og næringstetthet i et lite volum til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med økt behov for protein.

Produktark

Nyhet! 3 spesialtilpassede smaker utviklet i samarbeid med kreftpasienter 
Les mer om nyhetene her!

Nutridrink Compact Protein er en energi – og proteinrik tilskuddsdrikk med energitetthet på 2,4 kcal/ml og høyt proteininnhold på 0,14 g/ml (24 E%).

Som andre næringsdrikker i Nutridrink Compact-sortimentet, har Nutridrink Compact Protein høyest energitetthet på markedet og den gir også mest protein pr. ml.

Innholdet i Nutridrink Compact Protein (125 ml) tilsvarer energi – og proteinmessig en vanlig Nutridrink Protein (200ml).
NutridrinkCompact Protein er en tilskuddsdrikk som ligger lavt i enkelte mikronæringsstoffer.

Tilskuddsdrikken er  godt egnet til pasienter som trenger ekstra protein, men har vanskeligheter med å drikke hele volumet av vanlige næringsdrikker.

Nutridrink Compact Protein inneholder mer enn fire ganger så mye protein som tilsvarende volum helmelk, og mer enn tre ganger så mye energi.

Melkebasert. Kostfiberfri. Glutenfri.

Smaksvarianter

Banan, fersken/mango, jordbær, kaffe, røde bær og vanilje. Kommer i 3 nye smaker: kjølende røde bær, varmende tropisk ingefær, nøytral

Indikasjon

Til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med økt behov for protein, som for eksempel etter kirurgiske inngrep, ved sår, brannskader, kreft, malabsorpsjonstilstander, ortopediske pasienter og underernærte pasienter. Nutridrink Compact Protein er særlig godt egnet for pasienter som har vanskelig for å innta hele volumet av vanlige næringsdrikker.

Dosering

1-2 flasker pr. dag som tilskudd til det normale kostholdet. Doseringen er individuell og skal gjøres i samråd med lege eller ernæringsfysiolog.

Kontraindikasjoner

Spedbarn og barn under 3 år. Galaktosemi. Intoleranse mot et eller flere av produktets ingredienser.

Forsiktighetsregler

Anvendes med forsiktighet til barn fra 3-6 år. Vær oppmerksom på væskebalansen. En flaske Nutridrink Compact Protein gir mindre vann enn standard næringsdrikker.

Servering

Rist flasken før servering. Kan serveres avkjølt, romtemperert eller varm. Bør ikke kokes. Kan fryses og brukes som iskrem.

Holdbarhet

9 måneder fra produksjonsdato. Holdbarhetsdato på flasken. Åpnede flasker oppbevares i kjøleskap og anvendes innen 24 timer.

Oppbevaring

Lagres tørt og mellom 5 – 25°C.

NYHET! 3 nye smaker med sensoriske egenskaper

Vi introduserer nå 3 unike Nutridrink Compact Protein varianter, med smaker av Kjølende Røde Bær, Varmende Tropisk Ingefær og en Nøytral variant, for å imøtekomme de unike smaksprofilene kreftpasienter har.

Kjølende Røde Bær 
Inneholder mentol som gir en kjølende effekt i munnen ved å aktivere trigeminalnerven. Kan være et godt alternativ til de som opplever vond smak i munnen – gir en frisk følelse med mentol

Nøytral
Mindre stimulanse av lukt og smak
Kan være et godt alternativ til pasienter som opplever overfølsomhet mot lukter og smaker, eller opplever en metallisk smak i munnen

Varmende Tropisk Ingefær
Inneholder Chili som gir en varmende effekt i munnen ved å aktivere trigeminalnerven.
Kan være et godt alternativ hvis maten oppleves smakløs ved å tilføre en krydret følelse

Last ned tilhørende produktark her
Nutricia skreddersydde løsninger til pasienter med kreft

SE OPPLÆRINGSFILM OM PRODUKTET HER

Bestillingsinformasjon

Nutridrink Compact Protein fersken- og mango
varenr.: 983216 Bestillingsnr.: 598438
Salgsenhet til apotek/sykehus: 4 x 125 ml plastflasker

Nutridrink Compact Protein jordbær
varenr.: 904275 Bestillingsnr.: 563228
Salgsenhet til apotek/sykehus: 4 x 125 ml plastflasker

Nutridrink Compact Protein kaffe
varenr.: 915262 Bestillingsnr.: 566353
Salgsenhet til apotek/sykehus: 4 x 125 ml plastflasker

Nutridrink Compact Protein banan
varenr.: 923177 Bestillingsnr.: 566358
Salgsenhet til apotek/sykehus: 4 x 125 ml plastflasker

Nutridrink Compact Protein smak av røde bær
varenr.: 964117 Bestillingsnr.: 597511
Salgsenhet til apotek/sykehus: 4 x 125 ml plastflasker

Nutridrink Compact Protein vanilje
varenr.: 817378 Bestillingsnr.: 562173
Salgsenhet til apotek/sykehus: 4 x 125 ml plastflasker

Relaterte produkter

Nutridrink Compact

Nutridrink Compact

Komplett næringdrikk til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring og/eller økte ernæringsmessige behov med særdeles høy energi- og næringstetthet i et lite volum. Nutridrink Compact har en energitetthet på 2,4 kcal/ml.

Les mer
Nutridrink Compact Fibre

Nutridrink Compact Fibre

Ernæringsmessig komplett næringdrikk tilsatt kostfiber med særdeles høy energi- og næringstetthet i et lite volum til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring og/eller økte ernæringsmessige behov. Nutridrink Compact Fibre har en energitetthet på 2,4 kcal/ml.

Les mer
Nutridrink Protein

Nutridrink Protein

Nutridrink Protein er en komplett protein- og energirik næringsdrikk til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energi - og proteinbehovet er høyt eller matinntaket er lite. Har en energitetthet på 1,5 kcal/ml, 24 E% protein.

Les mer
Print Side