Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Nyheter

Med mer enn 100 års ekspertise innen forskning og utvikling av medisinske ernæringsprodukter, holder vi deg oppdatert på relevante nyheter innen produkt og utvikling, nyeste forskning og studier, informasjon om våre arrangementer med mer.

Live webinar – Intensivernæring, med fokus på pasientes reise

Nutricia har gleden av å invitere til webinaret: Kritisk syke pasienter - pasientens reise fra intensivbehandling til utskrivelse

Les mer

Produktapp fra Nutrica!

Vi i Nutricia er stolte av å presentere det siste tilskuddet til vårt tjenestetilbud for helsepersonell - mobilappen fra Nutricia Norge.

Les mer

Live webinar – The new ESMO cachexia guidelines

Nutricia har gleden av å invitere til webinaret The new ESMO cachexia guidelines - Changing the paradigm of treating patients with cancer

Les mer

Ny Fortini Compact Sjokolade- & karamellsmak – næringsdrikk i et lite volum

Ny Fortini Compact Multi Fibre med sjokolade- og karamellsmak. Mindre volum er viktig for god compliance.

Les mer

Ny måleskje i Locasol

Informasjon om ny måleskje i Locasol

Les mer

Nordisk møte om medfødte metabolske sykdommer 27.-28. mai

Nutricia inviterer til nordisk møte om medfødte metabolske sykdommer (NIEM) den 27. og 28. mai 2021

Les mer
1 3 4 5 6 7 20