Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Nytt oppskriftshefte på Fortini næringsdrikker

18 December 2020

Nytt oppskriftshefte på Fortini næringsdrikker

GIR BARN EKSTRA NÆRING OG ENERGI NÅR BEHOVET ER SOM STØRST

Fortini er gode å drikke som de er, men de kan også brukes i matlaging og baking. Vi i Nutricia har derfor laget mange ulike oppskrifter med Fortini, alt fra enkle og raske til mer avanserte som tar litt lenger tid, og samlet dem i dette oppskriftsheftet.

Ta på kokkeluen og la deg inspirere!

Last ned oppskriftsheftet
Kontakt oss gjerne for bestilling av gratis eksemplar.

 

Fortini næringsdrikker er tilgjengelig i forskjellige smaker og konsistens som gir mulighet for variasjon og gjør det enklere for barnet å finne sin favoritt. Les mer om nyheten Fortini Compact Multi Fibre Sjokolade- og karamellsmak

 Del artikkel

Fortini er registrerte næringsmidler for spesielle medisinske formål ved kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos barn og kan anbefales av helsepersonell som et næringstilskudd når det daglige matinntaket ikke er tilstrekkelig.

Print Side