Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Vi fjerner engangssugerør på Fortini næringsdrikker

27 January 2021

Vi fjerner engangssugerør på Fortini næringsdrikker

“This is our last straw”

I tråd med vår ”One Planet, One Health” visjon, ønsker vi å tilby mer bærekraftige løsninger med en positiv innvirkning på både mennesker og vår jordklode.

I 2020 startet vi derfor reisen med å fjerne sugerør fra alle våre næringsdrikker til voksne, i Nutridrink porteføljen.

Vi fortsetter nå denne reisen med vår produktportefølje for barn, Fortini, i tråd med det nye EU-direktivet (EU) 2019/904, som trer i kraft 3. juli 2021.

De første Fortini produktene uten sugerør vil være på markedet fra midten av mars 2021 og i løpet av 2. kvartal 2021 fases sugerør på alle flasker gradvis ut.

Les mer om DANONE’s ”One Planet, One Health” visjon

Last ned materiell til foreldre “Tips & råd om bruk av Fortini næringsdrikker”

 

Fortini næringsdrikker er tilgjengelig i forskjellige smaker og konsistens som gir mulighet for variasjon og gjør det enklere for barnet å finne sin favoritt.
Les mer om nyheten Fortini Compact Multi Fibre Sjokolade- og karamellsmak

 Del artikkel

Fortini er registrerte næringsmidler for spesielle medisinske formål ved kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos barn og kan anbefales av helsepersonell som et næringstilskudd når det daglige matinntaket ikke er tilstrekkelig.

Print Side