Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Nyheter

Med mer enn 100 års ekspertise innen forskning og utvikling av medisinske ernæringsprodukter, holder vi deg oppdatert på relevante nyheter innen produkt og utvikling, nyeste forskning og studier, informasjon om våre arrangementer med mer.

Nutricia i ny debattartikkel: Dette er tegnene på at gamle foreldre er underernært

Årvåkenhet hos nære pårørende er en nøkkelfaktor for å hindre at gamle foreldre og besteforeldre blir syke av uønsket vekttap.

Les mer

Vår FØRSTE plantebaserte næringsdrikk

Imøtekommer pasienters næringsbehov og livsstilpreferanser

Les mer

Nutricia i ny debattartikkel: “Det skjer for lite med underernæring knyttet til sykdom og aldring”

Nye, nasjonale retningslinjer for å forebygge og behandle underernæring er kommet på plass. Nå bør de følges opp gjennom høyere grad av forpliktende, aktiv innsats, med inngangen til 2023 som et vendepunkt, skriver Anne Cathrine Torbergsen, medisinsk fagsjef i Nutricia Norge.

Les mer

NYHET! PKU LOPHLEX SELECT

Vi lanserer PKU Lophlex Select. Nye proteinerstatninger med smak av ferskente og smak av myntete. For pasienter med PKU.

Les mer

Overraskende god smak

Vi lanserer to nye og forfriskende smaker i Nutridrink Compact Protein porteføljen

Les mer

Bli med på kveldsmøte med LHL Astma og Allergi

I samarbeid med LHL Astma og Allergi inviterer vi til kveldsmøte for helsesykepleiere.

Les mer
1 2 3 20