Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Nyheter & Artikler

Med mer enn 100 års ekspertise innen forskning og utvikling av medisinske ernæringsprodukter, holder vi deg oppdatert på relevante nyheter innen produkt og utvikling, nyeste forskning og studier, informasjon om våre arrangementer med mer.

Denne siden inneholder kun informasjon vedørende Nutricia Advanced Medical Nutrition og de produkter som er tilknyttet virksomheten. Våre nyheter og artikler er rettet mot helsepersonell.

Økonomiske opplysninger finner du på Nutricias morselskap Danones nettside, www.danone.no

 

 

 

Nordisk møte om medfødte metabolske sykdommer 27.-28. mai

Nutricia inviterer til nordisk møte om medfødte metabolske sykdommer (NIEM) den 27. og 28. mai 2021

Les mer

Nutricia produktoversikt 2021

Last ned Nutricias produktoversikt 2021 med oversikt over næringsdrikker, sondeernæring og ernæringspumpe, pulver- og berikningsprodukter og barneprodukter.

Les mer

Webinar om fysisk aktivitet og proteintilskudd til personer på eldrehjem

Nutricia inviterer til webinar om fysisk aktivitet og proteintilskudd til personer som bor på eldrehjem: fra forskning til klinisk praksis

Les mer

Webinar om proteinkvalitet og toleranse ved P4 proteinblanding 19. mai

Nutricia har gleden av å invitere til webinar om proteinkvalitet og gastrointestinal toleranse med fokus på P4-proteinblandingen Nutricia bruker i sine sondeernæringsprodukter.

Les mer

Nutricia Global Virtual Conference 21. mai 2021

Nutricia har gleden av å invitere til en spennende virtuell konferanse om ernæring med mer enn 60 internasjonale eksperter

Les mer

God påske!

Påsken 2021

Les mer
1 2 3 16