Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Nyheter

Med mer enn 100 års ekspertise innen forskning og utvikling av medisinske ernæringsprodukter, holder vi deg oppdatert på relevante nyheter innen produkt og utvikling, nyeste forskning og studier, informasjon om våre arrangementer med mer.

Møt Nutricia på ESPEN 2022-kongressen i Wien

Deltar du også på ESPEN-kongressen 3.-6. september?

Les mer

Screeningverktøy for spising og ernæring for barn med cerebral parese

Australske forskere har utviklet screening-verktøyet FNST, spesielt utviklet for barn med CP. Les mer og last ned verktøyet her.

Les mer

Vi inviterer til presymposium før NSKE konferansen 2022

Skal du på ernæringskongressen, i regi av NSKE, 11. mai? Bli med på presymposium kvelden før, 10. mai, med Professor Olav Rooijackers.

Les mer

Sammen for å feire verdens kreftdag – 4. februar

I dag er det #WorldCancerDay og vi ønsker å markere denne viktige internasjonale dagen ved å la Jonathan fortelle sin historie.

Les mer

Kurs sondenedleggelse

Nutricia tilbyr et praktisk kurs i hvordan en ernæringssonde skal legges ned på en pasient.

Les mer

Nutricias åpningstider mellom jul og nyttår 2021

Chat og kundeservice er her for deg i romjulen - se våre åpningstider.

Les mer
1 2 3 4 20