Om oss

Vi er en spesialisert helsedivisjon i næringsmiddelselskapet Danone, som utelukkende arbeider med fremstilling av forskningsbaserte næringsmidler til spesielle medisinske formål, utviklet for å dekke behovene til pasienter der en normal kost ikke er tilstrekkelig eller mulig å gjennomføre.

Nutricia Advanced Medical Nutrition

Vi er en pionervirksomhet innen avansert medisinsk ernæring i Europa og utvider raskt sine tilbud til nytte for pasienter verden over. Vi har utviklet et bredt og enestående utvalg av næringsmidler til spesielle medisinske formål. Vi forsøker å fremskaffe løsninger og tilbud for alle situasjoner der det kan påvises at ernæringsmessige tiltak bedrer det kliniske utfallet hos pasienten. Sammen med leger og andre typer helsepersonell og omsorgsytere arbeider vi for å utgjøre en virkelig forskjell i det enkelte menneskets liv ved å sette fart i rekonvalesensen og bedre mulighetene til selvhjulpenhet.

 

Les mer om oss

Vår Historie

Siden 1896 har vi pionert oppdagelser som har forandret livene til mennesker rundt om i verden.

Les mer

Miljøhensyn

Vi tror at mat som produseres bærekraftig, kan bidra til å beskytte og gjenopprette planetens helse.

Les mer

Servicetilbud

Nutricia Academia, informasjonsmateriell, screeningverktøy, nyheter & artikler mm.

Les mer

Helseøkonomi

Nutricia har over flere år investert flere millioner kroner i Helse- Norge ved å minke de økonomiske barrierene på tilgangen til medisinsk ernæring.

Les mer

Nutricia Forskning

Vårt arbeide innen forskning krever ekspertise innen livs- og matvitenskap samt teknologi.

Les mer

Våre produkter

Les mer om våre produkter og last ned tilhørende produktark.

Gå til våre produkter