Takk for din påmelding!

Vi setter pris på at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev, som vi har utviklet for deg som jobber i apotek

Takk for at du har meldt deg på nyhetsbrev fra Nutricia!

Med mer enn 100 års ekspertise innen forskning og utvikling av medisinske ernæringsprodukter, holder vi deg oppdatert på relevante nyheter og informasjon, spesielt utviklet for deg som jobber i apotek.

I første omgang vil vi sende deg lærerikt innhold som gir deg tips om ernæring for barn med ADHD

Les vår personvernerklæring

MER INFORMASJON

Ønsker du å lære mer om ernæring for barn med adhd? Du finner mer lesestoff i artiklene under:

ERNÆRINGSSTØTTE FOR BARN MED ADHD

Det er flere måter å støtte barn med ADHD for å forbedre næringsinntaket under de daglige måltidsrutinene. Les tips og råd ved måltider for barn med ADHD.

LES MER

ADHD & KLINISK DOKUMENTASJON

Det er omfattende klinisk dokumentasjon på at næringsdrikker er en effektiv, ikke-invasiv løsning. Dette gjelder underernærte pasienter som klarer å innta vanlig mat, men i utilstrekkelig grad i forhold til ernæringsanbefalinger.

LES MER

BARN MED ADHD OG RISIKO FOR UNDERERNÆRING

Det er vist at opptil 65 % av barn som behandles med ADHD-medikamenter, opplever dårlig matlyst. Lær mer om konsekvensene ved nedsatt appetitt.

LES MER

FORTINI: NÆRINGSDRIKKER FOR BARN MED ADHD

En bedre ernæringsstatus er assosiert med generell forbedret velvære og kan også forbedre det generelle kliniske resultatet for underernærte barn med ADHD. Les mer om hvordan FORTINI kan hjelpe.

LES MER

Nutricias produkter er næringsmidler til spesielle medisinske formål som brukes i samråd med lege og ernæringsfysiolog. Dette nyhetsbrevet henvender seg utelukkene til helsepersonell. Nyheter gitt i Nutricia sitt nyhetsbrev må aldri stå i veien for helsepersonellets egen anbefaling og råd til den enkelte pasient.