Neocate

Neocate er en serie aminosyrebaserte næringstilskudd til spedbarn og barn. Sammensetningen gjør produktene egnet til bruk ved kostbehandling av kumelkallergi, multimatvareallergi og andre tilstander der en elementalkost er anbefalt. Neocate-produktene er basert på 100 prosent frie aminosyrer. Produktene er produsert i et kumelkfritt miljø og pakket i en beskyttende atmosfære. Neocate er spesielt utviklet for å dekke behovet for næringsstoffer hos spedbarn og småbarn med melkeproteinallergi, multimatvareallergi og andre tilstander der en elementalkost er anbefalt.

neocate

Neocate Junior

Produktark

Neocate Junior er et komplett, hypoallergent, aminosyrebasert ernæringsprodukt til kostbehandling av barn fra 1-10 år med kumelkallergi, multimatvareallergi og andre tilstander der en elementalkost er indikert.

Les mer
neocate

Neocate LCP

Produktark

Komplett, aminosyrebasert ernæringsprodukt til kostbehandling av spedbarn (0-1 år) med kumelkallergi, multimatvareallergi og andre tilstander hvor en elementalkost er anbefalt.

Les mer
neocate

Neocate Spoon

Produktark

Aminosyrebasert næringstilskudd til kostbehandling av barn med kumelkproteinallergi, multimatvareallergi og andre indikasjoner hvor en elementalkost er anbefalt. Neocate Spoon utblandet med vann får en passende konsistens for skje og er velegnet for kumelkallergiske barn som skal tilvennes fast føde. Til barn og spedbarn fra 6 måneders alder.

Les mer

Relaterte artikler

Nye Neocate Junior erstatter Neocate Advance og Neocate Active

I august 2019 lanserte Nutricia Neocate Junior - et nytt og ernæringsmessig forbedret produkt, til barn 1-10 år med kumelkallergi og multimatvareallergi.

Les mer
Print Side