TYR Lophlex LQ 10

TYR Lophlex LQ 10

TYR Lophlex LQ er en drikkeklar proteinerstatning for personer med tyrosinemi (TYR). For barn fra 4 år og voksne, inkl gravide*.

Produktark

TYR Lophlex LQ inneholder bær- og fruktjuicekonsentrat, essensielle og ikke essensielle aminosyrer, karbohydrat, vitaminer, sporstoff og noen mineraler. Inneholder fettsyren dokosaheksaensyre (DHA). Inneholder kun spormengder av natrium, kalium og klorid. Ikke egnet som eneste næringskilde. Kan inneholde spor av tyrosinn (<2,5 mg/100 ml) og fenylalanin (<5 mg/100 ml) fra fruktjuice. Med sukker og søtstoff. Doseringen er individuell og bestemmes av lege eller klinisk ernæringsfysiolog. TYR Lophlex LQ må kompletteres med naturlig protein, væske og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for tyrosin, fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer. Finnes i 125 ml med 20 proteinekvivalenter. Og kommer i esker à 30 stk. *Standard tilskudd av folsyre er nødvendig.

TYR Lophlex LQ 10 inneholder per pakning (62,5 ml):
• 60 kcal
• 75 mg DHA fra vegetabilsk olje fra Crypthecodinium Cohnii
• 4,4 g karbohydrat fra fruktjuicekonsentrat,
glukosesirup, maltodekstrin og sukker
• 10 g proteinekvivalenter

Smaksvarianter

Bærsmak

Indikasjon

Til kostbehandling av tyrosinemi (TYR) hos barn over 4 år og voksne, inkludert gravide kvinner (sammen med et standard folsyretilskudd).

Dosering

Inntaket bør fordeles utover dagen, og inntas samtidig med måltid og ekstra væske. TYR Lophlex LQ smaker best som avkjølt drikke. Ristes godt før bruk for at alle aminosyrer og næringsstoffer skal blandes godt.

Forsiktighetsregler

TYR Lophlex LQ må kombineres med naturlig protein, væske og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for tyrosin og fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer. TYR Lophlex LQ inneholder kun spormengder av natrium, kalium og klorid. Ikke egnet som eneste næringskilde.

Holdbarhet

Åpnet pakning oppbevares i kjøleskap og bør brukes innen 24 timer.

Oppbevaring

Oppbevares tørt og svalt, utenfor direkte sollys. Best før-dato finner du på drikkens pakning og på toppen av ytteremballasjen.

Bestillingsinformasjon

TYR Lophlex LQ 10 (bærsmak) Varenummer: 811759 Bestillingsnr.: 126900 Pakningsstørrelse: 60 x 62,5 ml

TYR Lophlex LQ 20 (bærsmak) Varenummer: 937627 Bestillingsnr.: 61529 Pakningsstørrelse: 30 x 125 ml

Relaterte produkter

TYR Anamix Infant

TYR Anamix Infant

TYR Anamix Infant er en spedbarnsernæring til kostbehandling av Tyrosinemi (TYR) for spedbarn i alderen 0-1 år og som tilskudd til barn 1-3 år.

Les mer
TYR Anamix Junior pulver

TYR Anamix Junior pulver

TYR Anamix Junior pulver er en proteinerstatning i porsjonsposer til kostbehandling av Tyrosinemi (TYR) for barn i alderen 1–6 år.

Les mer
TYR Lophlex LQ 20

TYR Lophlex LQ 20

TYR Lophlex LQ er en drikkeklar proteinerstatning for personer med tyrosinemi (TYR). For barn fra 4 år og voksne, inkl gravide*.

Les mer
Print Side