TYR Anamix Junior pulver

TYR Anamix Junior pulver

TYR Anamix Junior pulver er en proteinerstatning i porsjonsposer til kostbehandling av Tyrosinemi (TYR) for barn i alderen 1–6 år.

Produktark

Inneholder en balansert blanding av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, karbohydrat, fett, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Tilsatt den essensielle fettsyren dokosaheksaensyre (DHA) og fiberblandingen MF6™. Proteinerstatningene må kombineres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for tyrosin og fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer. TYR Anamix Junior kommer i nøytral smak.

TYR Anamix Junior inneholder per porsjonspakning (36 g)

  • 135 kcal
  • 4,5 g fett fra raps-, solsikke-, kokos- samt vegetabilsk olje fra encellede organismer med høyt innhold av dokosaheksaensyre (65 mg DHA) (30 E%)
  • 11,5 g karbohydrater (34 E%)
  • 4,0 g kostfiber (6 E%)
  • 10 g proteinekvivalenter (30 E%)

Smak

Nøytral smak.

Bruk og tilberedning

Proteinerstatning til kostbehandlingen av Tyrosinemi til barn fra 1-6 år. Proteinerstatningen bør inntas i forbindelse med måltid og det daglige inntaket av TYR Anamix Junior bør fordeles jevnt utover dagen. Ikke egnet til bruk som eneste næringskilde. Les videre instrukser i produktarket.

Anbefalt inntak

Doseringen er individuell og bestemmes av klinisk ernæringsfysiolog eller lege.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares tørt i romtemperatur (<25°C) utenfor sollys. Best før dato finner du på ytterkartong og på posene.

Bestillingsinformasjon

TYR Anamix Junior pulver nøytral smak
Varenummer: 833240 Bestillingsnr.: 89497
Pakningsstørrelse: 30 poser à 36 g

Print Side