TYR Lophlex LQ 20

TYR Lophlex LQ 20

TYR Lophlex LQ er en drikkeklar proteinerstatning for personer med tyrosinemi (TYR). For barn fra 4 år og voksne, inkl gravide*.

Produktark

TYR Lophlex LQ inneholder bær- og fruktjuicekonsentrat, essensielle og ikke essensielle aminosyrer, karbohydrat, vitaminer, sporstoff og noen mineraler. Inneholder fettsyren dokosaheksaensyre (DHA). Inneholder kun spormengder av natrium, kalium og klorid. Ikke egnet som eneste næringskilde. Kan inneholde spor av tyrosinn (<2,5 mg/100 ml) og fenylalanin (<5 mg/100 ml) fra fruktjuice. Med sukker og søtstoff. Doseringen er individuell og bestemmes av lege eller klinisk ernæringsfysiolog. TYR Lophlex LQ må kompletteres med naturlig protein, væske og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for tyrosin, fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer. Finnes i 125 ml med 20 proteinekvivalenter. Og kommer i esker à 30 stk. *Standard tilskudd av folsyre er nødvendig.

Bruk

For barn fra 4 år og voksne, inkl gravide*. *Standard tilskudd av folsyre er nødvendig.

Dosering

Doseringen er individuell og bestemmes av lege eller klinisk ernæringsfysiolog. TYR Lophlex LQ må kompletteres med naturlig protein, væske og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for tyrosin, fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares tørt, ikke over normal romtemperatur og ikke i direkte sollys. Best-før-dato (dag-mån-år) angis på drikkeforpakningen og oversiden av ytterforpakningen. Åpnet forpakning oppbevares i kjøleskap og må brukes innen 24 timer.

Bestillingsinformasjon

TYR Lophlex LQ 20 (bærsmak) Varenummer: 937627 Bestillingsnr.: 61529 Pakningsstørrelse: 30 x 125 ml

Relaterte produkter

TYR Anamix Infant

TYR Anamix Infant

TYR Anamix Infant er en spedbarnsernæring til kostbehandling av Tyrosinemi (TYR) for spedbarn i alderen 0-1 år og som tilskudd til barn 1-3 år.

Les mer
TYR Anamix Junior pulver

TYR Anamix Junior pulver

TYR Anamix Junior pulver er en proteinerstatning i porsjonsposer til kostbehandling av Tyrosinemi (TYR) for barn i alderen 1–6 år.

Les mer
Print Side