Fortini

Fortini

Fortini er næringsdrikker for barn, som i kortere eller lengre sykdomsperioder ikke kan spise vanlig mat i tilstrekkelige mengder for å dekke sitt ernæringsbehov. Næringsdrikkene er ernæringsmessig komplett, tilpasset det syke barnets økte behov for ernæring, og er nyttig for å støtte inntaket av mat og drikke. Alle produktene er utviklet med barnas behov og smakspreferanser i fokus, noe som har resultert i et variert utvalg smaker og konsistenser som barna liker. Næringsdrikkene er først og fremst ment som et næringstilskudd til normal kost, men kan ved behov brukes som eneste næringskilde.

fortini

Fortini Creamy Fruit

Produktark

Fortini Creamy Fruit er et komplett, energirikt næringsprodukt med kostfiber og puréer fra frukt og bær til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring og forsinket vekst hos barn fra 1-12 år.

Les mer
fortini

Fortini Compact Multi Fibre

Produktark

Fortini Compact Multi Fibre er en energirik og ernæringsmessig komplett næringsdrikk i et lite volum til kostbehandling av sykdomrelatert underernæring og dårlig vekstutvikling hos barn fra 1-12 år. Inneholder kostfiber.

Les mer
fortini

Fortini Multi Fibre

Produktark

Fortini Multi Fibre er en energirik og ernæringsmessig komplett næringsdrikk med kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring og dårlig vekstutvikling hos barn fra 1 -12 år.

Les mer
fortini

Fortini Smoothie

Produktark

Komplett, energirik næringsdrikk til kostbehandling av sykdomrelatert underernæring og dårlig vekstutvikling hos barn fra 1-12 år. Tilsatt puréer fra frukt og grønnsaker. Inneholder kostfiber.

Les mer

Fortini startpakke

Nutricia tilbyr en startpakke som kan gi en enklere introduksjon til næringsdrikker. Startpakken inneholder verktøy til både foreldre og barn med fokus på etablere gode måltidsrutiner og nyttige tips & råd i bruk av næringsdrikker til barn, samt vareprøver på Fortini næringsdrikker.

Bestill gratis startpakke til dine pasienter

Vi fjerner engangssugerør på Fortini næringsdrikker

I tråd med vår ”One Planet, One Health” visjon, ønsker vi å tilby mer bærekraftige løsninger med en positiv innvirkning på både mennesker og vår jordklode.

Les mer

Oppskriftshefter

Last ned våre oppskriftshefter til nytte for både helsepersonell, pasienter & pårørende.

Gå til våre oppskrifter
Print Side