Skal brukes under medisinsk tilsyn.

OK
NutriniMax

NutriniMax

NutriniMax er en serie fullverdige sondeløsninger for barn 7-12 år eller 21-45 kg. Det er ulike produkter med eller uten fiber, ulike energitettheter og proteinstrukturer.

Nyhet!

Nå oppgraderes forpakning på flere av våre sondeernæringer. Les mer om oppgraderingen her

Ny kobling / skrukork

De nye forpakningene har en ny kobling / skrukork. Dette betyr at korken ikke kan fjernes fra pakken. For å trekke ut innhold fra flasken, er det dermed nødvendig med en bolusadapter. Les mer om bolusadapteren her.

nutrinimax

NutriniMax

Produktark

Komplett sondeernæring til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos barn fra 7-12 år eller 21-45 kg med normalt energibehov og som trenger en fiberfri diett. Inneholder 1 kcal/ml

Les mer
nutrinimax

NutriniMax Energy Multi Fibre

Produktark

Komplett, energirik sondeernæring med kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos barn fra 7-12 år eller 21-45 kg med økt energibehov og/eller væskerestriksjoner. Inneholder 1,5 kcal/ml.

Les mer
nutrinimax

NutriniMax Energy

Produktark

Komplett, energirik sondeernæring til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos barn fra 7-12 år eller 21-45 kg med økt energibehov og som trenger en fiberfri diett. Inneholder 1,5 kcal/ml.

Les mer
nutrinimax

NutriniMax Multi Fibre

Produktark

Komplett sondeernæring til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos barn fra 7-12 år eller 21-45 kg med normalt energibehov. Inneholder 1 kcal/ml.

Les mer

NY OG INNOVATIV FORPAKNING

Fra sommeren 2018 startet Nutricia oppgraderingen av sondeernæringen fra pose til flaske. Oppgraderingen gjelder både Nutrison sondeernæring for voksne og Nutrini/Infatrini sondeernæring for barn/spedbarn.

Klikk her for mer informasjon.

 

Fordeler ved endring av forpakning

Enkel å henge opp

Flasken har en utfoldbar hengeanordning som er utformet som en stor løkke: gjør det enkelt å henge opp, selv med en hånd.

Halvgjennomsiktig flaske

Tydelige volummarkeringer på flasken gjør det lettere å følge med på forbruk.

Tydelig etikett

Flersidig etikett med fargekoding: Gjør det lett å se forskjellen mellom de ulike sondeernæringsvariantene.

Miljøvennlige forpakninger

Laget med 85% mindre vann i produksjonsprosessen sammenlignet med nåværende forpakning fra Nutricia. 21% mindre CO2 brukes i produksjonen sammenlignet med nåværende fremstilling. Gjenvinnbar, overflødig plast fra produksjonen gjenbrukes i fremstillingsprosessen. Flasken sorteres som mykplast.

Lett å åpne

Fast ”Flip top kork”: Enkel å åpne med en hånd for å koble sammen med sondemataggregatet. Forhindrer risikoen for lekkasje. Mindre kontakt med flasken ved åpning. Korken sitter fast på flasken og forhindrer kontaminasjon fra andre flater.

Passer till alle sondematsaggregat med EN-plus kobling.

Sondenæring for voksne

Her kan du som arbeider innen helsevesenet lese mer om våre sondenæringer for voksne

Print Side