Infatrini

Infatrini

Infatrini er en energitett, ernæringsmessig komplett ernæring. Klar til bruk. Egnet til bruk som eneste næringskilde. Egnet til bruk fra fødsel til 9 kilos kroppsvekt eller inntil 18 måneders alder til spedbarn med dårlig vekstutvikling, økt energibehov og/eller væskerestriksjon. Infatrini skal brukes under medisinsk tilsyn, etter at alle ernæringsmuligheter er overveid, herunder amming.

infatrini

Infatrini Peptisorb

Produktark

Infatrini Peptisorb er en komplett, energi- og næringstett, peptidbasert ernæring til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring og dårlig vekstutvikling hos spedbarn med toleranseproblemer. Infatrini Peptisorb har en energitetthet på 1 kcal/ml. Kan brukes som drikke eller sondeernæring. For spedbarn opptil 9 kg eller 0-18 måneder.

Les mer
infatrini

Infatrini

Produktark

Infatrini er en komplett, energitett ernæring med høyt innhold av energi og protein til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring og dårlig vekstutvikling hos spedbarn som har et økt energibehov og/eller væskerestriksjon. Infatrini har en energitetthet på 1 kcal/ml. Kan brukes både som drikke eller gis som sondeernæring. For spedbarn opptil 9 kg, eller 0-18 måneder. Glutenfri.

Les mer

Relaterte produkter

Nutrini Peptisorb

Nutrini Peptisorb

Komplett, peptidbasert sondeernæring med MCT-fett til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring til barn fra 1-6 år eller 8-20 kg med malabsorpsjonstilstander og/eller fordøyelsesproblemer. Inneholder 1 kcal/ml.

Les mer
Nutrini Peptisorb Energy

Nutrini Peptisorb Energy

Energirik, komplett, peptidbasert sondeernæring med MCT-fett til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos barn fra 1-12 år eller 8-45 kg med malabsorpsjon og/eller fordøyelsesproblemer. Inneholder 1,5 kcal/ml.

Les mer
Print Side