Flocare® Gravity™

De ulike Flocare® Gravity ernæringssettene er for tilkobling av sondeernæring til nasalsonder, PEG-sonder eller til mellomstykker til gastrostomiknapper, når tilførsel skjer uten bruk av pumpe (gravitasjon). Flocare ® Gravity sett er for tilkopling til alle Nutrison sondeløsninger og andre leverandørers poseemballasje. Flocare ® Gravity Universalsett er for tilkobling av både Nutricia og andre leverandørers pose- og glassflaskeemballasjer. Den lilla fargen skaper et klart skille fra administrasjonssett til parenteralt bruk. Alle Flocare® Gravity sett er frie for ftalater.

flocare-gravity

Flocare® – Gravity-sett

Produktark

Gravity-sett er for tilkobling til alle Nutrison sondeløsninger og andre leverandørers sondeernæringer.

Les mer
flocare-gravity

Flocare® – Gravity™ Universal-sett

Produktark

Flocare® Gravity Universalsett er for tilkobling av både Nutricia og andre leverandørers pose- og glassflaskeemballasjer.

Les mer

ENFit™

Nutricia har innført ENFit som standard på hele sitt sortiment (sonder, ernæringssett og sprøyter) og følger dermed den nye internasjonale ISO-standarden som alle produsenter har forpliktet seg til. Nutricias sonder, ernæringssett og sprøyter har dermed nå ENFit™ koblinger. ENFit™ systemet er spesifikt for enteral ernæring som øker pasientsikkerheten og reduserer kompleksiteten.

EnFit TM Systemet består av:

  • Ernæringssonder
  • Ernæringssett
  • Medisinport og sprøyter

Print Side