Pasienthistorier - erfaring med å bruke Nutrsion med P4 i daglig praksis

Nutrison sonderenæring med p4 proteinblanding har vært på markedet i omtrent 10 år. Mange helsepersonell og pasienter har erfaring med produktene i praksis. Noen ganger kan det være nyttig å høre om andres erfaringer. Les disse pasienthistorene fra helsepersonnell som har benyttet Nutrison med p4 proteinblanding, og få innblikk i hvordan det har endret livet for deres pasienter.

Vi har med en helt annen person å gjøre

Vi har, eller vi hadde, en pasient med kronisk lungebetennelse (pneumoni). Lungebetennelsene ville på et tidspunkt ta livet av ham, siden de tok slik på ham (ifølge legen). Vi ble fortalt at den gjentagende lungebetennelsen skyldtes den underliggende sykdommen. Vi ble anbefalt av Nutricias produktspesialist å endre til en p4 sonderernæring, slik at magesekken ville tømme seg raskere enn med den sondeernæringen som pasienten fikk. På den måten ville det forekomme mindre reflux og (kanskje) dermed mindre tilfeller av lungebetennelse. Pasienten pleide å bli lagt inn på sykehus en gang i måneden. Etter at vi byttet sondeernæring, opplevde han kun en mild lungebetennlse uten sykehusinnleggelse i løpet av ti måneder. Nå har vi med en helt annen person å gjøre. Karen, sosialpedagog og helsearbeider, Danmark.

Nå har hun overskudd til å delta på det daglige aktivitetstilbudet

I mange år har vi hatt en funksjonshemmet jente der jeg jobber. I mer enn ti år har hun vært plaget av kvalme og oppkast. Vi har forhørt oss med flere forskjellige helsepersonell, og til slutt fikk vi vite at det måtte være personens alvorlige funksjonshemming som var årsaken til disse plagene. Alle vi (og hun også) hadde falt til ro med dette. På grunn av nye regionale anbud, har byttet vi leverandør av av medisink ernæring, dette ledet til at vi fikk et litt annet perspektiv på denne pasienten. Vi ble anbefalt av den nye produktspesialisten å prøve en p4 sonderernæring. Vi fikk en lang og faglig forklaring, som vi nok ikke helt forsto, bortsett fra at sonderenæringen ikke ville holde seg så lenge i magen som den sonderernæringen pasienten fikk før. Etterhvert stolte vi på den nye produktspesialisten, og prøvde ut p4 sonderernæring. Etter en meget kort periode, ble kvalme og oppkast redusert, og nå har ikke personen kastet opp på seks måneder. Dette har økt personens livskvalitet på flere måter. Nå har hun overskudd til å delta på de daglige aktivitetene vi tilbyr, noe hun ikke hadde tidligere. Dette høres ut som en reklame, men dette er den enkle sannhet og uten overdrivelse. Jeg skulle ønske at alle med utfordringer gir p4 en sjanse. Maja, sykepleier i Region Nord-Jylland, Danmark.

Les mer on vår Nutrison portefølje her

Nutricia har et komplett utvalg av Nutrison sondeernæring med P4-blandingen som dekker de ulike ernæringsmessige behovene, fra sykehus til hjemmet.

Nutrison Protein Plus

Nutrison Protein Plus

Komplett, proteinrik sondeernæring med moderat økt energitetthet til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring, hos pasienter med økt proteinbehov, særlig i forbindelse med metabolsk stress. Inneholder ikke kostfiber. Inneholder 1,25 kcal/ml.

Les mer
Nutrison Protein Plus Multi Fibre

Nutrison Protein Plus Multi Fibre

Komplett, proteinrik sondeernæring med moderat økt energitetthet med kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring hos pasienter med økt proteinbehov, særlig i forbindelse med metabolsk stress. Inneholder 1,28 kcal/ml.

Les mer
Nutrison Protein Intense

Nutrison Protein Intense

Komplett sondeernæring med helprotein til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring til pasienter med et høyt behov for protein. Inneholder 1,26 kcal/ml.

Les mer