Nutridrink

Nutridrink

Nutridrink er en serie med medisinske ernæringsprodukter som er utviklet for å dekke avanserte medisinske ernæringsbehov. Nutridrink tilbyr et bredt sortiment drikkeklare næringsdrikker for å øke ernæringsinntaket hos pasienter på en effektiv måte.

Nutridrink i ny design – for enklere navigasjon
I løpet av høsten 2023 vil Nutridrink få en forbedret flaskedesign for å gjøre det enda enklere å finne riktig produkt. Gjør deg kjent med forbedringene ved å besøke vår informasjonsside  eller utforsk våre produktvarianter og deres design under.

nutridrink

Nutridrink Jucy Plus (Nyhet)

Produktark

Nutridrink Juice Style er en klar, saftlignende og energirik næringsdrikk til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energibehovet er høyt eller matinntaket er lite. En flaske Inneholder 12 g myseprotein fra melk og har en energitetthet på 1,5 kcal/ml.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Plantbased

Produktark

Energirik, ernæringsmessig komplett næringsdrikk med erte- og soyaprotein. Glutenfri. Laktosefri. Vegansk.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Compact Protein

Produktark

Proteinrik næringsdrikk til pasienter med høyt proteinbehov, som skal brukes som tilskudd til normal kost. Kostfiberfri. Inneholder laktose. Glutenfri.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Compact Fibre

Produktark

Ernæringsmessig komplett næringdrikk tilsatt kostfiber med særdeles høy energi- og næringstetthet i et lite volum til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring og/eller økte ernæringsmessige behov. Nutridrink Compact Fibre har en energitetthet på 2,4 kcal/ml.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Compact

Produktark

Komplett næringsdrikk med særdeles høy energi- og næringstetthet i et lite volum. Ernæringsmessig komplett. Kostfiberfri. Glutenfri.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Protein 2.0

Produktark

Komplett, proteinrik næringsdrikk med høy energitetthet til pasienter med høyt energibehov. Kostfiberfri. Inneholder laktose. Glutenfri.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Protein

Produktark

Nutridrink Protein er en komplett protein- og energirik næringsdrikk til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energi - og proteinbehovet er høyt eller matinntaket er lite. Har en energitetthet på 1,5 kcal/ml, 24 E% protein.

Les mer
nutridrink

Nutridrink

Produktark

Nutridrink er en komplett og energirik næringsdrikk til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energibehovet er høyt eller matinntaket er lite. Har en energitetthet på 1,5 kcal/ml.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Multi Fibre

Produktark

Nutridrink Multi Fibre er en komplett, energirik næringsdrikk tilsatt kostfiber til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energibehovet er høyt eller matinntaket er lite. Har en energitetthet på 1,5 kcal/ml. Nutridrink Multi Fibre er tilsatt en blanding av 6 forskjellige kostfibrer.

Les mer
nutridrink

Nutridrink Jucy

Produktark

Nutridrink Juice Style er en klar og energirik næringsdrikk til kostbehandling av sykdomsrelatert underernæring når energibehovet er høyt eller matinntaket er lite. Inneholder myseprotein fra melk og har en energitetthet på 1,5 kcal/ml.

Les mer
Print Side