XMTVI Maxamum

XMTVI Maxamum

XMTVI Maxamum er proteinerstatning i pulverform til kostbehandling av metylmalonsyreemi ogpropionsyreemi (MMA/PA), til barn over 8 år og voksne samt gravide

Produktark

XMTVI Maxamum er en metionin-, treonin- og valinfri proteinerstatning i pulverform til tilberedning av drikke. Lavt innhold av isoleucin.

Inneholder essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, karbohydrat, vitaminer, mineraler og sporstoffer.

XMTVI Maxamum inneholder per 100 g pulver

  • 297 kcal
  • <0,5 g fett (1 E%)
  • 34 g karbohydrater fra sukrose og glukosesirup (46 E%)
  • 39 g proteinekvivalenter (53 E%)

Bruk

XMTVI Maxamum er et næringsmiddel til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn. Doseringen er individuell og gjøres i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Inntaket bør fordeles utover dagen og inntas i forbindelse med et måltid med tilstrekkelig drikke. Må kompletteres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for metionin, treonin, valin, isoleucin, væske og øvrige næringsstoffer.

Tilberedning

Bland anbefalt mengde pulver med litt vann og bland så gradvis med 100 ml vann. For å sikre god toleranse i begynnelsen bør man starte med et blandingsforhold på 1:7, f.eks. 14 g pulver blandet med 100 ml vann, og øke gradvis til 1:5. Vedlagt måleskje inneholder 50 ml (34,5 g pulver).

Dosering

Doseringen er individuell og gjøres i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Inntaket bør fordeles utover dagen og inntas i forbindelse med et måltid med tilstrekkelig drikke.

Oppbevaring og holdbarhet

Uåpnet boks oppbevares tørt og ikke over normal romtemperatur. Åpnet boks bør brukes innen 1 måned. Tilberedt ernæring kan oppbevares i kjøleskap opptil 24 timer. Best før-dato står på pakningen.

Bestillingsinformasjon

XMTVI Maxamum
Varenummer: 877456
Bestillingsnummer: 49697

Pakningsstørrelse: 1 boks á 500 gram

 

 

Print Side