XLYS, LOW TRY Maxamum

XLYS, LOW TRY Maxamum

XLYS, LOW TRY Maxamum er proteinerstatning i pulverform til kostbehandling av glutarsyreuri (GA1), til barn over 8 år og voksne inkludert gravide kvinner

Produktark

XLYS, LOW TRY Maxamum er en lysinfri proteinerstatning i pulverform til tilberedning av drikke. Lavt innhold av tryptofan. Inneholder essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, karbohydrater, vitaminer, mineraler og sporstoffer.

XLYS, LOW TRY Maxamum inneholder

per 100 g pulver:

  • 297 kcal
  • <0,5 g fett (1 E%)
  • 34 g karbohydrater fra sukker og glukosesirup (46 E%)
  • 39 g proteinekvivalenter (47 g aminosyrer) (53 E%)

Bruk

XLYS, LOW TRY Maxamum er et næringsmiddel til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn. Doseringen er individuell og gjøres i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Inntaket bør fordeles utover dagen og inntas i forbindelse med et måltid med tilstrekkelig drikke. Må kompletteres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for lysin, tryptofan, væske og øvrige næringsstoffer.

Tilberedning

Bland anbefalt mengde pulver med litt vann og bland så gradvis med 100 ml vann. For å sikre god toleranse i begynnelsen bør man starte med et blandingsforhold på 1:7, f.eks. 14 g pulver blandet med 100 ml vann, og øke gradvis til 1:5. Vedlagt måleskje inneholder 50 ml (34,5 g pulver).

Dosering

Doseringen er individuell og gjøres i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Inntaket bør fordeles utover dagen og inntas i forbindelse med et måltid med tilstrekkelig drikke.

Oppbevaring og holdbarhet

Uåpnet boks oppbevares tørt og ikke over normal romtemperatur. Åpnet boks bør brukes innen 1 måned. Tilberedt ernæring kan oppbevares i kjøleskap opptil 24 timer. Best før-dato står på pakningen.

Bestillingsinformasjon

XLYS, LOW TRY Maxamum
Varenummer: 877415
Bestillingsnummer: 49717

Pakningsstørrelse: 1 boks á 500 gram

 

 

Print Side