XLEU Maxamum

XLEU Maxamum

XLEU Maxamum er proteinerstatning i pulverform til kostbehandling av Isovaleriansyreemi (IVA), til barn over 8 år og voksne inkludert gravide kvinner.

Produktark

XLEU Maxamum er en leucinfri proteinerstatning i pulverform til tilberedning av drikke.

Inneholder essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, karbohydrater, vitaminer, mineraler og sporstoffer.

XLEU Maxamum inneholder per 100 g pulver

● 297 kcal
● <0,5 g fett (1 E%)
● 34 g karbohydrater fra sukker og glukosesirup (46 E%)
● 39 g proteinekvivalenter (47 g aminosyrer) (53 E%)

Bruk

XLEU Maxamum er et næringsmiddel til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn. Doseringen er individuell og gjøres i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Inntaket bør fordeles utover dagen og inntas i forbindelse med et måltid med tilstrekkelig drikke. Må kompletteres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for leucin, væske og øvrige næringsstoffer

Tilberedning

Bland anbefalt mengde pulver med litt vann og bland så gradvis med 100 ml vann. For å sikre god toleranse i begynnelsen bør man starte med et blandingsforhold på 1:7, f.eks. 14 g pulver blandet med 100 ml vann, og øke gradvis til 1:5. Vedlagt måleskje inneholder 50 ml (34,5 g pulver).

Dosering

Doseringen er individuell og gjøres i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Inntaket bør fordeles utover dagen og inntas i forbindelse med et måltid med tilstrekkelig drikke.

Oppbevaring og holdbarhet

Uåpnet boks oppbevares tørt og ikke over normal romtemperatur. Åpnet boks bør brukes innen 1 måned. Tilberedt ernæring kan oppbevares i kjøleskap opptil 24 timer. Best før-dato står på pakningen.

Bestillingsinformasjon

XLEU Maxamum
Varenummer: 948803
Bestillingsnummer: 49706
Pakningsstørrelse: 1 boks á 500 gram

 

 

Print Side