Flocare Infinity III

Flocare Infinity III

Flocare Infinity III er som den tidligere versjonen liten og lett, men er enda enklere å bruke. Flocare Infinity III har stor fargeskjerm, velkjente symboler og ergonomiske knapper, instruksjoner på 20 ulike språk og 30 dagers behnadlingshistorikk.

Produktark

Lett å bruke

Den har et forbedret og intuitivt brukergrensesnitt, stor og lett leselig fargeskjerm med relevant informasjon for å gjøre det enklere for helsepersonell og pasienter.

Nøyaktighet

I likhet med den tidligere Infinitypumpen har Flocare Infinity III en nøyaktighet på +/- 5%.

Sikkerhet

Flocare® Infinity™ III ernæringspumpe er utstyrt med automatisk anti free-flow, og har både auditive og visuelle alarmfunksjoner som sikrer trygg bruk. Informasjonsknappen på pumpen gir forslag på hvordan en alarmsituasjon kan løses.

Innovativ

Flocare® Infinity™ III har en stor og lett leselig fargeskjerm , et intuitivt brukergrensesnitt med ergonomisk utformede knapper og velkjente symboler.

Rengjøring

Den nye Flocare® Infinity™ III kan vaskes under rennende vann. Den er vanntett og har en IP25 beskyttelse, som betyr at pumpen kan rengjøres med varmt såpevann (vanlig oppvaskmiddel) og en ikke-slipende svamp, børste eller myk klut.

Instruksjoner

Sammen med hver pumpe medfølger en flerspråklig bruksanvisning (inkludert norsk). Vi har også laget en enkel hurtigguide for brukere. Last ned bruksanvisningen og hurtigguiden nedenfor.

Flocare Infinity pumpesett

Flocare Infinity III pumpen skal kun brukes til administrasjon aventeral ernæring. Flocare® Infinity™ III ernæringspumpe skal kun brukes sammen med Flocare® Infinity™ pumpesett. Alle tre settene har en treveiskran og en patentert fri flyt-beskyttelse for pasientens sikkerhet.

Se vår video om Flocare Infinity III

Instruksjonsfilmer

Vi har laget fem ulike instruksjonsfilmer for deg som bruker Flocare Infinity III. Filmene gir en rask og pedagogisk instruksjon til hvordan pumpen fungerer, hvordan den programmeres og hvilke alarmfunksjoner som finnes. Se filmene under:

Nedlastinger

Interaktiv pumpeopplæring

Relaterte produkter

Flocare® – Gravity-sett

Flocare® – Gravity-sett

Gravity-sett er for tilkobling til alle Nutrison sondeløsninger og andre leverandørers sondeernæringer.

Les mer
Flocare® Ryggsekk for barn

Flocare® Ryggsekk for barn

Ryggsekk for mobilt bruk av sondeernæring og ramme til sekk.

Les mer
Flocare® ryggsekk for voksne

Flocare® ryggsekk for voksne

Ryggsekk for mobilt bruk av sondeernæring og ramme til sekk.

Les mer
Flocare® ramme til ryggsekk

Flocare® ramme til ryggsekk

Flocare®ramme til ryggsekk

Les mer

Bestillingsinformasjon

Kontakt oss for ordre:
e-mailnutricia.amnno@nutricia.com
telefon: +47 23 00 21 00)
Bestillingsnummer: 121825 Varenr. : 967797

 

Print Side