Flocare® Infinity™ pumpe

Flocare® Infinity™ pumpe

Enteral ernæringspumpe til mobilt eller stasjonært bruk.

Produktark

Flocare® Infinity™ pumpe er utstyrt med automatisk anti free-flow og audio- samt visuelle alarmfunksjoner som sørger for trygg bruk. Pumpens lilla farge, sammen med tilhørende lilla pumpesett og lilla skrukork på emballasjen til Nutricias sondeløsninger, bidrar til å skille enteralt utstyr fra parenteralt. Flocare® Infinity™ pumpe skal kun brukes sammen med Flocare® Infinity™ pumpesett.

Sammen med pumpen medfølger en flerspråklig bruksanvisning og hurtigguide.
Se også www.nutriciaflocare.com for informasjon, råd og veiledning om Flocare Infinity pumpen, samt en interaktiv undervisning i bruk av pumpen.

Indikasjon

For administrasjon av sondeernæring. En enteral ernæringspumpe skal alltid brukes ved administrering av sondeernæring direkte inn i tynntarmen, ved korttarmsyndrom og ved risiko for aspirasjon. Ved diaré, kvalme/ oppkast og nedsatt magekapasitet kan det være fordelaktig å anvende ernæringspumpe ved administrasjon av sondeernæring. Enteral ernæringspumpe anbefales også ved oppstart av enteral ernæring, ved tilføring av sondeernæring om natten og ved overgang til sondeernæring med høy energitetthet.

Forholdsregler

Flocare Infinity pumpen skal kun brukes til administrasjon av enteral ernæring.

Tekniske data

Last ned produktark for mer informasjon Sammen med pumpen medfølger en flerspråklig bruksanvisning og hurtigguide. Se også www.nutriciaflocare.com for informasjon, råd og veiledning om Flocare Infinity pumpen, samt en interaktiv undervisning i bruk av pumpen.

Viktig tillegginformasjon ved bruk av pulverblandede sondeernæringsløsninger:

Sikre at blandingen er fullstendig oppløst og homogen før og under administrering av ernæringen. Dette er for å unngå eventuell opphopning av uoppløste partikler som kan hemme pumpens yteevne. All pulverernæring og all annen flytende ernæring, må være egnet for enteral sondeernæring ved bruk av flocare infinitypumpe. Ovenstående gjør seg især gjeldende hos pasienter hvor forstyrrelser eller forsinkelser i ernæringstilførselen kan påvirke deres helsetilstand. Her anbefales dessuten følgende: • Å anvende og programmere ”DOSE SETTING”, hvor ”END OF DOSE” vil fremgå på displayet og alarmen vil gå når dosen er gitt. NB: Slå ikke av lyden på alarmen i disse tilfellene. ”Air In Line” (AIL) alarm skal ikke anvendes til indikasjon for at dosen er gitt ferdig. • Sikre at mengden ernæring i beholderen er større enn den dosen som er innstilt til å gis. Dette er for at unngå evt. luftbobler i ernæringssettet under og etter administreringen.

Bestillingsinformasjon

Flocare Infinity Pumpe
Bestillingsnr.: 40409
Varenr.: 812063
Antall per salgsenhet: 1

Bestilling
Flocare® Infinity™-pumpen kan bestilles ved å sende e-post til ordre.amnno@nutricia.com.

Ved behov for service vennligst kontakt
Nordic Service Group
Tlf: 67118888
Tvetenveien 32
0666 Oslo

Tilbehør

Flocare® ryggsekk for voksne

Flocare® ryggsekk for voksne

Ryggsekk for mobilt bruk av sondeernæring og ramme til sekk.

Les mer
Flocare® Ryggsekk for barn

Flocare® Ryggsekk for barn

Ryggsekk for mobilt bruk av sondeernæring og ramme til sekk.

Les mer
Flocare® ramme til ryggsekk

Flocare® ramme til ryggsekk

Flocare®ramme til ryggsekk

Les mer
Print Side