IVA Anamix Junior pulver

IVA Anamix Junior pulver

IVA Anamix Junior er en proteinerstatning i pulverform til kostbehandlingen av isovaleriansyreemi (IVA) til barn fra 1–6 år.

Produktark

Inneholder en balansert blanding av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, karbohydrat, fett, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Tilsatt den essensielle fettsyren DHA (dokosaheksaensyre) og kostfiberblandingen MF6™. Proteinerstatningen må kombineres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for leucin, væske og øvrige næringsstoffer. IVA Anamix Junior finnes i nøytral smak.

IVA Anamix Junior inneholder per porsjon (36 g pulver)

  • 132 kcal
  • 4,5 g fett fra raps-, solsikke- og kokosolje samt vegetabilsk olje fra encellede organismer med høyt innhold av dokosaheksaensyre (65 mg DHA) (31 E%)
  • 10,8 g karbohydrater (33 E%)
  • 4 g kostfiber MF6™ (6 E%)
  • 10 g proteinekvivalenter (30 E%)

Smaksvarianter

Nøytral smak.

Bruk og tilberedning

Som proteinerstatning i kostbehandlingen av isovaleriansyreemi til barn fra 1–6 år. Proteinerstatningen bør inntas i forbindelse med måltid og det daglige inntaket av IVA Anamix Junior bør fordeles jevnt utover dagen. Ikke egnet til bruk som eneste næringskilde. Anbefalt porsjon er 36 g pulver (4 måleskjeer). Måleskjeen i boksen tilsvarer 9 gram pulver. Les videre instrukser i produktarket.

Anbefalt inntak

Doseringen er individuell og bestemmes av klinisk ernæringsfysiolog eller lege.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares tørt i romtemperatur (<25°C, ikke i kjøleskap) utenfor sollys. Best før dato finner du på bunnen av boksen. Åpnet boks tettes godt med lokk og brukes innen 2 uker.

Bestillingsinformasjon

IVA Anamix Junior Nøytral
Varenummer: 817483 Bestillingsnr.: 89464
Pakningsstørrelse: 400 g

Print Side