HCU Anamix Junior pulver

HCU Anamix Junior pulver

HCU Anamix Junior pulver er en proteinerstatning i porsjonsposer til kostbehandlingen av vitamin B6-ikke-responderende homocysteinuri (HCU) til barn fra 1-6 år.

Produktark

Inneholder en balansert blanding av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, karbohydrat, fett, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Tilsatt den essensielle fettsyren DHA (dokosaheksaensyre) og kostfiberblandingen MF6™. Proteinerstatningen må kombineres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for metionin, væske og øvrige næringsstoffer. HCU Anamix Junior pulver finnes i nøytral smak.

HCU Anamix Junior pulver inneholder per porsjon (36 g pulver)

  • 135 kcal
  • 4,5 g fett fra raps-, solsikke- og kokosolje samt vegetabilsk olje fra encellede organismer med høyt innhold av dokosaheksaensyre (65 mg DHA) (30 E%)
  • 11,5 g karbohydrater (34 E%)
  • 4 g kostfiber MF6™ (6 E%)
  • 10 g proteinekvivalenter (30 E%)

Smaksvarianter

Nøytral smak.

Bruk og tilberedning

Som proteinerstatning i kostbehandlingen av vitamin B6-ikke-responderende homocysteinuri til barn fra 1–6 år. Proteinerstatningen bør inntas i forbindelse med måltid og det daglige inntaket av HCU Anamix Junior bør fordeles jevnt utover dagen. Ikke egnet til bruk som eneste næringskilde. Anbefalt porsjon er 36 g pulver (1 pose). Les videre instrukser i produktarket.

Anbefalt inntak

Doseringen er individuell og bestemmes av klinisk ernæringsfysiolog eller lege.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares tørt i romtemperatur (<25°C) utenfor sollys. Best før dato finner du på ytterkartong og på posene.

Bestillingsinformasjon

HCU Anamix Junior pulver Nøytral
Varenummer: 952266 Bestillingsnr.: 89399
Pakningsstørrelse: 30 poser á 36 g

Print Side