GA1 Anamix Junior pulver

GA1 Anamix Junior pulver

GA1 Anamix Junior er en proteinerstatning i porsjonsposer til kostbehandlingen av glutarsyreuri type 1 (GA1) for barn fra 1-6 år.

Produktark

Inneholder en balansert blanding av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, karbohydrat, fett, vitaminer, mineraler og sporstoffer. Tilsatt den essensielle fettsyren DHA (dokosaheksaensyre) og kostfiberblandingen MF6™. Proteinerstatningen må kombineres med naturlig protein og andre næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for lysin og tryptofan, væske og øvrige næringsstoffer. GA1 Anamix Junior finnes i nøytral smak.

GA1 Anamix Junior inneholder per porsjon (18 g pulver)

  • 66 kcal
  • 2,3 g fett fra raps-, solsikke- og kokosolje samt vegetabilsk olje fra encellede organismer med høyt innhold av dokosaheksaensyre (32,4 mg DHA) (31 E%)
  • 5,4 g karbohydrater (33 E%)
  • 2 g kostfiber MF6™ (6 E%)
  • 5 g proteinekvivalenter (30 E%)

Smaksvarianter

Nøytral smak.

Bruk og tilberedning

Som proteinerstatning i kostbehandlingen av glutarsyreuri type 1 (GA1) til barn fra 1–6 år. Proteinerstatningen bør inntas i forbindelse med måltid og det daglige inntaket av GA1 Anamix Junior bør fordeles jevnt utover dagen. Ikke egnet til bruk som eneste næringskilde. Anbefalt porsjon er 18 g pulver (1 pose). Les videre instrukser i produktarket.

Anbefalt inntak

Doseringen er individuell og bestemmes av klinisk ernæringsfysiolog eller lege.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares tørt i romtemperatur (<25°C) utenfor direkte sollys. Best før dato finner du på ytterkartongen og på posene.

Bestillingsinformasjon

GA1 Anamix Junior Nøytral
Varenummer: 89398
Pakningsstørrelse: 30 poser á 18 g

Print Side