Sammen for å feire verdens kreftdag – 4. februar

4 February 2022

Sammen for å feire verdens kreftdag – 4. februar

Verdens kreftdag har som mål å øke kjennskapen til kreft over hele verden, bidra til å redusere belastningen av kreft globalt og fremme rettferdighet og tilgang til kreftbehandling. I Nutricia mener vi at alle bør forstå hvordan medisinsk ernæring kan hjelpe når helsen vår utfordres.

I dag ønsker vi å markere denne viktige internasjonale dagen ved å la Jonathan fortelle. Han ble diagnostisert med en av de mest aggressive formene for kreft (mantelcelle lymfom), som vanligvis ikke kan kureres med konvensjonelle behandlinger. Han bodde i Amsterdam det tidspunktet han ble diagnostisert, og Jonathan var heldig nok til å plass i en klinisk studie og dermed tilgang til en av verdens mest innovative nye kreftbehandlinger: CAR-T-celleterapi. grunn av sin deltakelse i den kliniske studien er Jonathan kreftfri.

Jonathan var heldig som hadde tilgang til verdensledende omsorg og behandling, men ikke alle er like heldige. La oss derfor fortsette arbeidet med å Øke bevisstheten om medisinsk ernæring ved behandling av sykdomsrelatert underernæring, og å myndigheter og ledere lokalt og nasjonalt nivå til å ta grep. Del artikkel

Print Side