Dosering
Doseringen er individuell og bestemmes av lege eller klinisk ernæringsfysiolog og avhenger av pasientens alder, vekt og metabolske tilstand.
Oppbevaring og Holdbarhet
Uåpnet pakning lagres tørt og svalt. Best-før-dato er oppgitt på pakningen.
Ingredienser
Maisstivelse, modifisert potetstivelse, emulgator (E471), stabilisator (E461), fargestoff (E160(a)), antioksidant (E300)
Tilberedning av macaroni
● Kok opp 1 liter vann i en stor kjele. ● Tilsette 1 porsjon makaroni (75 gram) til det kokende vannet. ● Tilsett eventuelt litt salt og olje. Kokes 8-10 minutter. ● Rør om av og til. Skyll med kokende vann. En gjennomsnittsporsjon til voksen = 75 g tørr pasta. Dette tilsvarer ca. 169 g ferdig kokt pasta.
Bestillingsinformasjon
Produkt: Loprofin Macaroni
Pakningsstørrelse: 1 x 250 g