Loprofin makaroni

Loprofin makaroni

Makaroni med lavt proteininnhold.

Produktark

Dosering

Doseringen er individuell og bestemmes av lege eller klinisk ernæringsfysiolog og avhenger av pasientens alder, vekt og metabolske tilstand.

Oppbevaring og Holdbarhet

Uåpnet pakning lagres tørt og svalt. Best-før-dato er oppgitt på pakningen.

Ingredienser

Maisstivelse, modifisert potetstivelse, emulgator (E471), stabilisator (E461), fargestoff (E160(a)), antioksidant (E300)

Tilberedning av macaroni

● Kok opp 1 liter vann i en stor kjele. ● Tilsette 1 porsjon makaroni (75 gram) til det kokende vannet. ● Tilsett eventuelt litt salt og olje. Kokes 8-10 minutter. ● Rør om av og til. Skyll med kokende vann. En gjennomsnittsporsjon til voksen = 75 g tørr pasta. Dette tilsvarer ca. 169 g ferdig kokt pasta.

Bestillingsinformasjon

Produkt: Loprofin Macaroni
Pakningsstørrelse: 1 x 250 g

Print Side