Oppbevaring og Holdbarhet
Uåpnet pakning lagres tørt og svalt. Best før dato (dag-måned-år) er oppgitt på pakningen.
Ingredienser
Maisstivelse, modifisert potetstivelse, emulgator (E471), stabilisator (E461), fargestoff (E160a), antioksidant (E300).
Tilberedning av pasta
1 porsjon tilsvarer ca. 75 g ukokt pasta. ● Kok opp ca. 1 liter vann i en stor kjele ● Tilsett 1 porsjon pasta til det kokende vannet ● Tilsett ev. en teskje salt og en spiseskje matolje ● Kok i 8 – 10 minutter. Rør om av og til ● Hell av kokevannet og skyll med rent nykokt vann
TIlberedning av lasagne
1 porsjon tilsvarer ca. 75 g ukokt pasta. ● Kok opp ca. 1 liter vann i en stor kjele ● Tilsett 4 lasagneplater til det kokende vannet ● Tilsett ev. en teskje salt og en spiseskje matolje ● Kok i ca. 5 minutter til platene begynner å bli myke. Gjenta prosessen om du ønsker flere lasagneplater ● Hell av vannet og la platene tørke litt på en fuktig håndkle ● Legg lasagneplatene lagvis med saus/fyll i en ildfast form ● Stekes i ovnen i ca. 30 – 40 minutter. Loprofin Lasagne kan også brukes direkte i retter uten forkoking. Husk at pastaen da trenger mer væske for å bli kokt.
Volum/Vekt, Kokt/Ukokt Pasta/Ris
Last ned produktark for volum-og vektangivelser
Bestillingsinformasjon
Produkt: Loprofin Penne
Pakningsstørrelse: 1 x 500 g
Produkt: Loprofin Lasagne
Pakningsstørrelse: 1 x 500 g
Produkt: Loprofin Animal Pasta
Pakningsstørrelse: 1 x 500 g
Produkt: Loprofin Fusilli
Pakningsstørrelse: 1 x 500 g
Produkt: Loprofin Spaghetti
Pakningsstørrelse: 1 x 500 g