GOS/FOS 9:1

Og helsefremmende fordeler

Nutricias patenterte prebiotiske kostfiberblanding består av kortkjedede galaktooligosakkarider og langkjedede fruktooligosakkarider med en 9:1 ratio (forkortet til scGOS/lcFOS 9:1) som gjenspeiler kompleksiteten, mangfoldet og mengden av oligosakkaridstrukturer funnet i morsmelk. I kliniske studier har denne scGOS/lcFOS 9:1 blandingen vist å gi helsefremmende fordeler som resulterte i en helsetilstand mer lik den som ble observert hos friske spedbarn som ammes.

*Referanse 2: Studie med friske spedbarn

*Referanse 2: Studie med friske spedbarn

GOS/FOS 9:1 & Allergi

GOS/FOS 9:1 er godt studert og har den lengste kliniske erfaringen blant alle de kommersielt utviklede prebiotiske oligosakkaridene. Den er validert med over 20 års forskning, 15 års klinisk erfaring og mer enn 40 studier, publisert i >90 faglige publikasjoner. Den dokumenterte helsefremmende effekten er ikke bare sunn tarmhelse, men i tillegg også redusert risiko for allergi.

Vil du vite mer om den eneste hydrolyserte spesialprodukter med GOS/FOS 9:1 for ernæringsbehandling ved kumelkallergi?

Les om Pepticate produktene

GOS/FOS 9:1 er dokumentert å redusere risikoen for allergiske symptomer slik som atopisk dermatitt. Den er også den eneste prebiotiske oligosakkaridblandingen som har dokumentert reduksjon i forekomst av allergiske manifestasjoner i de første 5 leveårene ved tidlig bruk av et hydrolysat med GOS/FOS 9:1.6-9

Last ned sammendrag av studie

Relatert innhold

Tarmmikrobiota og immunforsvaret

I behandlingen av kumelkallergi er lindring av symptomene alltid første prioritet. Men hva om du også kunne bidra i utviklingen av pasientens immunsystem?

Les mer

Referanser
  1. Arslanoglu et al. J Nutr 2007;137(11):2420-2424.
  2. Bruzzese E, et al. Clinical Nutrition 2009;28:156-161.
  3. Arslanoglu, S, et al. J Nutr 2008; 138(6):1091-5.
  4. Knol J, et al. JPGN 2005 Jan;40(1):36-42.
  5. Moro G, et al. JPGN 2002; 34: 291-5.
  6. Moro G, et al. Arch Dis Child 2006;91(10): 814-9.
  7. Arslanoglu, S, et al. J Biol Regul Homeost Agents 2012; 26(3):49- 59.
  8. Cuello-Garcia CA et al. World Allergy Organization Journal. 2016; 9:10.
Print Side