Phlexy-10 tabletter

Phlexy-10 tabletter

Phlexy-10 tabletter er et aminosyretilskudd i form av tabletter. Til kostbehanding av fenylketonuri (PKU) hos barn fra 8 år og voksne. Inneholder essensielle og ikke essensielle aminosyrer, karbohydrat og kostfiber. Inneholder ikke fenylalanin. Tablettene er nøytrale i smak og lukt.

Produktark

10 tabletter gir:
● 45 kcal
● 0 g fett
● 0,65 g karbohydrater
● 3 g kostfiber
● 8,3 g proteinekvivalenter
● 10 g aminosyrer

Bruk

Inntaket av Phlexy-10 tabletter skal fordeles gjennom dagen og tas i forbindelse med måltider. Tablettene svelges hele med litt drikke. Siden tablettene har høyt kostfiberinnhold, anbefales det at introduksjonen av produktet gjøres gradvis. Ikke egnet til bruk som eneste næringskilde. Må kompletteres med annen mat samt vitaminer, mineraler og sporstoffer for å dekke behovet av fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer.

Dosering

Doseringen er individuell og gjøres i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog.

Ingredienser

Cellulose, L-leucin, L-tyrosin, L-lysinhydroklorid, L-prolin, L-arginin, L-valin, L-asparaginsyre, delvis forsvellet maisstivelse, glysin, L-isoleucin, L-treonin, L-glutamin, L- serin, L-alanin, L-histidin, magnesiumstearat, L-cystin, hydroksymetylcellulose, L-tryptofan, akasiegummi, L-metionin, stearinsyre, glyserol, taurin, L-karnitin.

Bestillingsinformasjon

Phlexy-10 tabletter
Varenummer: 901250
Bestillingsnummer: 49225
Pakningsstørrelse: 75 tabletter

Print Side