Phlexy-10 Drink mix

Phlexy-10 Drink mix

Phlexy-10 Drink Mix er en aminosyrebasert proteinerstatning i pulverform som skal blandes til drikke til kostbehandling av fenylketonuri (PKU) hos barn fra 1 år og voksne. Inneholder essensielle og ikke essensielle aminosyrer, karbohydrat, sukker og søtstoff. Inneholder ikke fett eller kostfiber. Produktet inneholder ikke fenylalanin. Finnes i tropisk smak eller solbær- og eplesmak.

Produktark

1 pose Phlexy-10 Drink mix gir:
● 69 kcal
● 0 g fett
● 8,8 g karbohydrater
● 0 g kostfiber
● 8,3 g proteinekvivalenter
● 10 g aminosyrer

Bruk

Phlexy-10 Drink Mix er et næringsmiddel til spesielle medisinske formål og skal brukes under medisinsk tilsyn. Inntaket bør spres utover dagen og inntas i forbindelse med et måltid og ekstra drikke. Ikke egnet til bruk som eneste næringskilde. Må kompletteres med annen mat samt vitaminer, mineraler og sporstoffer for å dekke behovet av fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffers.

Dosering

Doseringen er individuell og gjøres i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog.

Tilberedning

1 pose (20 g pulver) blandes med vann til et sluttvolum på 100 ml. Bland posens innhold med litt vann og bland så gradvis inn resten av vannet til pulveret er helt oppløst. Alternativt kan vann og pulver blandes i en shaker og ristes.

Oppbevaring og Holdbarhet

Uåpnet pakning oppbevares tørt og ikke over normal romtemperatur. Best-før-dato står på pakningen.

Ingredienser

Sukrose, L-lysin-L-aspartat, L-leucin, L-tyrosin, aroma, L-prolin, L-arginin, L-valin, L-isoleucin, glysin, eplesyre, L-treonin, L-glutamin, tørket glukosesirup, L-serin, L-histidin, L-alanin, L-cystin, N-acetyl-Lmetionin, L-tryptofan, emulgator (soyalecitin), taurin, L-karnitin, søtstoff (natriumsakkarin), fargestoff (E162(a,b), E160a(b)). Gjelder (a)eple- og solbærsmak, (b)tropisk smak. Rekkefølgen innbyrdes i ingredienslisten varierer noe mellom variantene.

Bestillingsinformasjon

Phlexy-10 Drink Mix

Solbær og eplesmak:
Varenummer: 973412
Bestillingsnummer: 49110

Tropisk smak:
Varenummer: 961765
Bestillingsnummer: 49258

Pakningsstørrelse: 30 x 20 g

 

Print Side