Duocal

Duocal

Energitilskudd til kostbehandling av tilstander som krever energirik kost i kombinasjon med væskerestriksjon. For spedbarn, barn og voksne.

Produktark

Duocal er et energitilskudd basert på hydrolysert maisstivelse og fett. Fettet består av 35 % MCT og 65 % LCT. Brukes i kostbehandling ved høyt energibehov med lavt væskebehov, f.eks. nyresykdom, leversykdom og katabolsk stress. Den nøytrale smaken gjør at produktet lett kan blandes med vanlige matvarer hvor det er et behov for ekstra energi. Duocal kan drikkes som et energitilskudd, smakssatt med frukt eller andre smaksvarianter. Duocal kan også blandes inn i ulike matretter, drikker og sondeløsninger ved behov for energiberikning. Kan tilsettes  orsmelkerstatning og melkerstatninger. Pulveret har liten påvirkning på konsistensen og har nøytral smak.

Duocal inneholder pr. 100 g pulver:
• 492 kcal
• 22,3 g fett fra tistel-, kokos- og rapsolje (41 E%)
• 72,7 g karbohydrat fra glukosesirup (59 E%)

Indikasjon

Til kostbehandling av tilstander som krever en energirik kost i kombinasjon med væskerestriksjon, f.eks. nyresykdom, leversykdom og katabolsk stress. Egnet til spedbarn, barn og voksne.

Smaksvarianter

Nøytral smak

Bruk og tilberedning

Duocal kan kokes, men ikke fosskokes fordi da kan konsistensen endres. Dersom det blandes med varm drikke, bør denne avkjøles litt før pulveret tilsettes. Varm deretter drikken til ønsket temperatur. Når Duocal tilsettes vann, klare drikker, fruktjuice eller saft, så kan disse bli litt grumsete, men smaken er like god og helt fint å drikke. Last ned produktarket for ytterligere instrukser.

Dosering

Bruk den mengde pulver og blandingsforhold som anbefales av lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Dette avhenger av pasientens alder, kroppsvekt og medisinske tilstand. Ikke egnet til bruk som eneste næringskilde.

Oppbevaring og holdbarhet

Åpnet boks lukkes godt og brukes innen en måned. Oppbevares tørt i romtemperatur (<25 °C, ikke i kjøleskap), utenfor sollys. Best før-dato finner du under boksen.

Bestillingsinformasjon

Duocal 
Varenummer: 875500 Bestillingsnummer: 49746

Pakningsstørrelse: 1 boks á 400 g

Kontakt kundeservice for videre informasjon og bestilling

Print Side