Complete Amino Acid Mix

Complete Amino Acid Mix

Complete Amino Acid Mix kan anvendes som proteinkilde når man setter sammen ernæring fra ulike kilder, som ved modulkost. Kan også brukes når man foretrekker aminosyrer i stedet for peptider eller helprotein som f.eks. ved malabsorpsjon og allergi.

Produktark

Complete Amino Acid Mix er et pulver som inneholder alle aminosyrer og kan tilsettes vann og annen drikke eller blandes til en krem.

Indikasjoner

Complete Amino Acid Mix er et næringsmiddel til spesielle medisinske formål til kostbehandling av tilstander som krever tilskudd av protein i form av aminosyrer, f.eks. ved alvorlig malabsorpsjon og allergi. Et pulver som inneholder en balansert blanding av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer.

Viktig

Kun til enteralt bruk. Må ikke gis parenteralt. Skal brukes under medisinsk tilsyn. Ikke egnet til bruk som eneste næringskilde. Egnet til spedbarn, barn og voksne.

Anbefalt inntak

Dosering skal bestemmes i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog og avhenger av pasientens alder, vekt og helsetilstand.

Tilberedning og dosering

Pulveret kan tilsettes drikke og sondeernæring. Aminosyrene er løselig i vann og kan tilsettes næringsdrikker direkte, blandes med mat eller tilsettes pulverbasert drikke før denne blandes ut med væske. Kan også tas som en krem. Vanlig blandingsforhold er en 5 % løsning, dvs. 5 g blandet med vann opptil 100 ml.

Oppbevaring

Oppbevares tørt og svalt (< 25°C), ikke i direkte sollys. Åpnet boks lukkes godt og må brukes innen en måned.

Bestillingsinformasjon

Complete Amino Acid Mix
Varenummer: 899549
Bestillingsnummer: 52815
Pakningsstørrelse: 200 g boks

 

Print Side