Branched Chain Amino Acid Module

Branched Chain Amino Acid Module

Branched Chain Amino Acid Module kan anvendes ved medfødte metabolske tilstander som krever tilførsel av forgreinede aminosyrer, f.eks. kostbehandling av lever- og nyresykdom.

Produktark

Branched Chain Amino Acid Module er et pulver som inneholder aminosyrene L-leucin, L-isoleucin og L-valine og kan tilsettes vann og annen drikke eller blandes til en krem.

Indikasjoner

Branched Chain Amino Acid Module er et næringsmiddel til spesielle medisinske formål til kostbehandling av tilstander hvor ekstra tilførsel av forgrenede aminosyrer er nødvendig, for eksempel ved nyresykdom og leversykdom. Et hvitt krystallinsk pulver som kun inneholder aminosyrene leucin, isoleucin og valin.

Viktig

Kun til enteralt bruk. Må ikke gis parenteralt. Skal brukes under medisinsk tilsyn. Ikke egnet til bruk som eneste næringskilde. Egnet til spedbarn, barn og voksne.

Anbefalt inntak

Dosering skal bestemmes i samråd med lege eller klinisk ernæringsfysiolog og avhenger av pasientens alder, vekt og helsetilstand.

Tilberedning og dosering

Pulveret kan tilsettes drikke og sondeernæring. Aminosyrene er løselig i vann og kan tilsettes næringsdrikker direkte, blandes med mat eller tilsettes pulverbasert drikke før denne blandes ut med væske. Kan også tas som en krem. Vanlig blandingsforhold er en 5 % løsning, dvs. 5 g blandet med vann opptil 100 ml.

Oppbevaring

Oppbevares tørt og svalt (< 25°C), ikke i direkte sollys. Åpnet boks lukkes godt og må brukes innen en måned.

Bestillingsinformasjon

Branched Chain Amino Acid Module
Varenummer: 858301
Bestillingsnummer: 49718
Pakningsstørrelse: 200 g boks

 

Print Side