Nutriprem Human Milk Fortifier

Nutriprem Human Milk Fortifier

Energi- og proteintilskudd til berikning av morsmelk til premature spedbarn. Nutriprem human milk fortifier er basert på hydrolysert kumelkprotein med andelen 50 % myseprotein og 50 % kaseinprotein. Inneholder også vitaminer, mineraler og sporstoff. Nutriprem er ikke tilsatt jern. Inneholder ikke fett eller kostfiber. Nutriprem kommer i pulverboks på 200 g.

Produktark

Indikasjon

Energi- og proteintilskudd til berikning til morsmelk til premature spedbarn. Inneholder vitaminer, mineraler og sporstoff. Ikke tilsatt jern.

Dosering

Bør doseres etter morsmelkens innehold funnet ved analyse og det premature barnets behov. Skal kun doseres av lege.

Kontraindikasjoner

Intoleranse mot et eller flere av produktets ingredienser. Produktet skal ikke brukes til berikning av verken standard morsmelkerstatninger eller morsmelkerstatninger til premature. Kun til enteralt bruk. Skal ikke brukes intravenøst. Skal ikke brukes som eneste næringskilde.

Forsiktighetsregler

Nutriprem skal kun brukes under tett oppfølging av spesialist i nyfødtmedisin.

Administrasjon

Nutriprem er ikke sterilt. Følg instruksene nøye, og bruk kun rene redskap ved tilberedning. Vær nøye med hygiene ved tilberedning og bruk av produktet. Tilbered maten til hvert enkelt måltid og server umiddelbart. Skal inntas innen 2 timer. Ubenyttet løsning skal kastes. Vær oppmerksom på at det på posene kun står: Breast Milk Fortifier.

Holdbarhet

2 år fra produksjonsdato. Holdbarhetsdato finnes på boksen.

Oppbevaring

Lagres tørt og under 25°C. Skal ikke oppbevares i kjøleskap.

Bestillingsinformasjon

Nutriprem Human Milk Fortifier
Varenummer:
970346 Bestillingsnr.: 178277
Salgsenhet til apotek/sykehus: 4 x 200 g

Print Side