PKU GMPro pulver

PKU GMPro pulver

PKU GMPro pulver er en GMP basert proteinerstatning i pulverform til barn fra 3 år, tenåringer og voksne med fenylketonuri (PKU).

Produktark

En GMP-basert proteinerstatning som inneholder en balansert blanding av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer samt lavt innhold av fenylalanin (18 mg/10 g PE). PKU GMPro pulver inneholder vitaminer, mineraler og sporstoffer og finnes i vaniljesmak med 10 g PE per porsjon. Inneholder DHA og kostfibre. Ikke egnet til pasienter med kumelkallergi. Må kombineres med naturlig protein, væske og øvrige næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer. Ikke egnet som eneste næringskilde.

Tips til oppskrifter med PKU GMPro pulver

Smaksvariant

PKU GMPro pulver finnes med vaniljesmak.

Indikasjon

PKU GMPro pulver er en proteinerstatning i pulverform til behandling av fenylketonuri (PKU) hos barn over 3 år, tenåringer og voksne.

Dosering

Dosering er individuell og bestemmes av lege eller klinisk ernæringsfysiolog.

Forsiktighetsregler

Må ikke anvendes parenteralt. Bør brukes med forsiktighet til barn i alderen 3-6 år. Ikke egnet til pasienter med kumelkallergi. Må kombineres med naturlig protein, væske og øvrige næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer. Ikke egnet som eneste næringskilde..

Bruk

Inntaket bør fordeles jevnt utover dagen og inntas sammen med et måltid og ekstra væske. 1 porsjon (33,3 g) blandes med med 80 ml vann til et sluttvolum på 100 ml. En lavere konsentrasjon kan være nødvendig i henhold til individuell smak og toleranse. Det anbefales at PKU GMPro pulver serveres avkjølt og umiddelbart etter tilblanding.

Holdbarhet og oppbevaring

Best-før-dato finnes på hver porsjonspose og på ytteremballasjen. Uåpnede poser oppbevares i romtemperatur og ikke i direkte sollys. Ferdig tilblandet proteinerstatning oppbevares i kjøleskap og brukes innen 24 timer.

Bestillingsinformasjon

PKU GMPro LQ
Varenummer: 864197 Bestillingsnr.: 138454
Salgsenhet: 18 x 250 ml

Print Side