PKU GMPro LQ

PKU GMPro LQ

PKU GMPro LQ er en drikkeklar GMP basert proteinerstatning til barn fra 3 år, tenåringer og voksne med fenylketonuri (PKU).

Produktark

En GMP-basert proteinerstatning som inneholder en balansert blanding av essensielle og ikke-essensielle aminosyrer samt lavt innhold av fenylalanin (18 mg/10 g PE). PKU GMPro LQ inneholder vitaminer, mineraler og sporstoffer og finnes i nøytral smak med 10 g PE per porsjon. Inneholder DHA, EPA og kostfibre. Ikke egnet til pasienter med kumelkallergi. Må kombineres med naturlig protein, væske og øvrige næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer. Ikke egnet som eneste næringskilde.

Tips til oppskrifter med PKU GMPro LQ

 

 

 

 

Smaksvariant

PKU GMPro LQ finnes med nøytral smak.

Indikasjon

PKU GMPro LQ er en drikkeklar proteinerstatning til kostbehandling av fenyulketonuri (PKU) hos barn over 3 år, tenåringer samt voksne.

Dosering

Dosering er individuell og bestemmes av lege eller klinisk ernæringsfysiolog.

Forsiktighetsregler

Må ikke anvendes parenteralt. Bør brukes med forsiktighet til barn i alderen 3-6 år. Ikke egnet til pasienter med kumelkallergi. Må kombineres med naturlig protein, væske og øvrige næringsstoffer i medisinsk anbefalt mengde for å dekke behovet for fenylalanin, væske og øvrige næringsstoffer. Ikke egnet som eneste næringskilde.

Bruk

Inntaket bør fordeles jevnt utover dagen og inntas sammen med måltid og ekstra væske. PKU GMPro LQ smaker best som avkjølt drikke og umiddelbart etter åpning. Ristes godt før bruk.

Holdbarhet og oppbevaring

Best-før-dato finner du på hver tetra og på ytteremballasjen. Uåpnede tetra oppbevares i romtemperatur og ikke i direkte sollys. Åpnet tetra oppbevares i kjøleskap og brukes innen 24 timer.

Bestillingsinformasjon

PKU GMPro LQ
Varenummer: 864197 Bestillingsnr.: 139234
Salgsenhet: 18 x 250 ml

Print Side