Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

World Allergy Week 2020

22 June 2020

World Allergy Week 2020

Visste du at 30-40 % av verdens befolkning lever med en allergi?

I løpet av de siste 40 årene har Nutricia vært banebrytende innenfor ernæringsløsninger til allergi, i nært samarbeid med ledende helsepersonell over hele verden. Bli med oss på NutriciaWorldAllergyWeek og se videoer fra disse ekspertene rundt om i verden.

Les merDel artikkel

WORLD ALLERGY WEEK

World Allergy Organization (WAO) arrangerer World Allergy Week
28. juni til 4. juli 2020

I løpet av de siste 40 årene har Nutricia vært banebrytende innenfor ernæringsløsninger til allergi og var den første til å identifisere sammenhengen mellom utvikling av allergi og ubalanse i tarmflora.

Med inspirasjon fra morsmelk har vi utviklet en rekke ernæringsløsninger for å hjelpe spedbarn innenfor spekteret av matallergier og mage-/tarmproblematikk. Dette har vi gjort i tett samarbeid med ledende helsepersonell over hele verden.
Bli med oss på NutriciaWorldAllergyWeek og se videoer fra disse ekspertene rundt om i verden.

 

 

 

 

Print Side