Dette er en informasjonsside for helsepersonell

Nutricia har et sterkt ønske om å øke kunnskapen om medisinsk ernæring blant helsepersonell. Vi holder sykehus, sykehjem, hjemmetjenesten, studenter, apotek og grossister oppdatert på produkt og utvikling, forskning og studier samt våre kurs og faglige events. Vennligst bekreft at du er helsepersonell for å gå videre. Ønsker du å endre ditt valg i fremtiden, må du slette dine cookies.

Videoer for helsepersonell om sykdomsrelatert underernæring

Se intervjuer og vitenskapelige forelesninger med de fremste eksperter innen ernæring lær mer om Nutricia sitt arbeide med ernæring mot ulike sykdomsspesifikke fokusområder.

ERNÆRING OG TRENING I HENHOLD TIL «OPEN» KONSEPTET

Se opptak av webinaret fra 8.juni 2022.

Hensikten med webinaret er spre kunnskap om hvordan trening og ernæring i henhold til OPEN-konseptet kan brukes for å oppnå bedre eldreomsorg. Ved å kombinere medisinsk ernæring og fysisk aktivitet kan eldres funksjonsevne og selvtillit styrkes. Foreleserne deler sine erfaringer og inspirasjon om hvordan implementeringen gradvis kan gjennomføres i praksis og hvilke verdier som har blitt lagt merke til blant eldre som har vært involvert.

Delta på det første webinaret i denne serien for å vite mer om resultatene fra OPEN-studien fra et tverrfaglig perspektiv nedenfor.

Webinaret retter seg mot deg som er aktiv innen helse- og sosialtjenester for eldre.

Se opptak av webinaret fra 8.juni 2022.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ønsker du å lære mer om sykdomsrelatert underernæring?

Gå til danonenutriciacampus og se flere lærerike webinarer

DanoneNutriciaCampus